| DianneDDi a întrebat:

Am sa va rog sa cititi 2 minutele si sa ma ajutati cumva mi-ati putea reduce din tot stresul meu acumulat in ultimele nopti.Am facut sex neprotejat, niciodata nu s-a terminat in mine dar au mai fost dati in care am reluat dupa ejaculare dar el mereu s-a spalat.Problema este ca ciclu imi intarzie de cateva zile.Luna trecuta mi-a venit fix pe 16 noiembrie ceea ce trebuia sa imi vina de pe 13 decembrie si azi suntem deja in 15, 2 zile de intarziere.Sunt intr-un continuu stres total si mi-e foarte frica(am ciclu regulat) si am doar 17 ani sad. Un raspuns cer, doar atat, sunt sanse sa fi ramas insarcinata sau este doar o dereglare?

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

De ce accepti sa faci sex neprotejat? Fa un test de sarcina peste 5 zile, din prima urina de dimineata.

| fabiola a răspuns:

Sexul neprotejat in perioada fertila chiar daca nu a ejaculat, poate sa-ti creeze surprize(de la lichidul pre-ejeculator)! Nu-ti inteleg riscul! Fa un test de sarcina la 2 saptamani dupa contact!

| neutrino a răspuns:

E timpul ca si norocul sa te lase odata...

| Zenithf a răspuns (pentru neutrino):

Mi-e mila de saracul copil... straight face

| Zenithf a răspuns (pentru neutrino):

Pardon, de "accident", "produsul de conceptie" sau "gramada de celule", cum se spune mai corect?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca nu vine acum, vine peste 9 luni

| deniidenisa15 a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina, poate ca s-ar putea sa fie si o dereglare dar cel mai bine e sa fii sigura, mult noroc happy