Pe cine vrei sa pacalesti?
Daca marturistesti ca te-ai indragostit, normal ca ai vrea sa-l ai alaturi pe acel baiat, in fiecare clipa te gandesti la el, astea sunt semnele specifice iar tu spui ca nu vrei nimic?!
Uite, nu exista asa ceva:
1.Esti indragostita si nu vrei ca si el sa afle, pentru ca este prima data si nu sti cum va reactiona.
2.O faci pe indragostita.
Eu spun, daca si el te place, de ce sa nu socializati, sa va imprieteniti, pentru altele esti prea mica dar incercarea moarte nu are!
Gandeste-te cum ar fi sa-l vezi pe acel baiat cu o alta fata? Grrr!
Nu-i nimic, nici nu iubești, nici nu ți-ai bătut joc și nici perversă nu ești. Trezește-te, e dimineață!
M-am trezit si tot asa e! oare de ce nu a mai asteptat ceva timp? sa mai cresc si eu putin!
Să prinzi drag de un băiat pentru că e așa „sweeeet" cum ziceți voi, e una. Să zici că la vârsta asta îl iubești șamd e alta.
Ești micuță! Nu ai de ce să suferi. Și nici să dramatizezi/exagerezi.
Poate ai drepatate! dar nu rezolva nimic
Suferi de tine. boala copiilor din ziua de azi.
Trebuie să fii cuminte și să nu bagi în seamă orice băiat.
Va fi bine.
Serios draga?! dar tu de ce anume suferi? de te razbuni pe mine.
Eu nu sufar de nimic.
tu suferi de autosuficienta.
De fapt, ai fost lovita de prostie, pana in momentul in care ti-ai dat seama ca nu a fost bine ceea ce ai facut.
Cam tarziu de reparat, succes.
De prostie cred ca ai fost lovit tu!
E foarte normal! Asta e varsta la care majoritatea adolescentilor se indragostesc prima data. Nu mai face atat pe dura ca si tu esti om si ai sentimente.
Ca username, tu ti-ai scris numarul de telefon?dar nu fac pe dura! am si eu sentimente, dar nu atat de profunde!
Da, exagerzi, si ai intrat in panica pentru ca "dura" de tine a pus ochii pe un baiat si asta inseamna slabiciune.
Pur si simplu faci ce ai zis tu, te concentrezi asupra scolii si daca nu poti "olimpiada din toamna" o sa te trezeasca. Noroc.
Uite draga mea, scoala e ceva important, dar nu ai cum sa eviti faptul ca te atrage un baietas. Daca iti face placere sa treiesti in vise, si in iluzii cu el, nu-i nici-o problema. O sa visezi ca ai copii, un sot si o casa frumoasa, se mai intampla. Uite ce e, imediat vine vara, ia-l ca-l pierzi!
beausingurlamasamea întreabă: