Tot la 12 si mie, dar acum vad ca fete de 10 ani au ciclu.E groaznic ce se intampla,bine a zis cine a zis mai jos,carnea de pui e plina de hormoni si cine sunt de vina? Parintii ca le dau voie copiilor lor sa manance de la McDonalds (in special) si alte fast-food-uri.E greu sa te abtii,deoarece copiii vad ca altii mananca acolo si le este pofta, dar uite la ce se ajunge, organismul lor este dat peste cap datorita acestor hormoni care pastreaza carnea aceea in stare buna chiar cativa ani si gustul care iti da sentimentul ca vrei tot mai mult.
12 ani. Pe timpuri de obicei venea la varste mai mari, dar acum vine destul de devreme, mai ales din cauza faptului ca acum se mananca multe prostii, mai ales carne de pui injectata cu f multi hormoni de crestere.
Pai,mie una mi-a venit la 9 ani jumate( acum am 14) dar sunt fete carora le vine mult mai tarziu( 15, 16 chiar si 18 ani) fie este vreo problema hormonala, fie nu ai nimic, dar pur si simplu corpul tau nu este pregatit de asa ceva. sper ca te-am ajutat:*
Si mie mi-a venit tot la 12, si cam asa e varsta normala, dar dc intrebia asa mirata? tie la cat ti-a venit?