1. trebuie sa te lubrefiezi.cu saliva sau lubrefiant pe baza de apa. intai sa iti bage un deget si apoi 2 si tot asa, ca daca iti baga penisu' din prima, va fi naspa. ) fara lubrefiere anala, crede-ma ca vei simti aceleasi senzatii ca atunci cand esti constipata. mda. sa ii spui sa aiba grija de tine, sa te ia usor, sa nu ti-o bage foarte adanc. cel putin la inceput. pana se obisnuieste zona anala cu penisul lui.
2." La petting, orice este permis, mai putin penetrarea vaginului cu penisul - aceasta este limita catre o partida propriu-zisa de sex. Iubitul tau are voie sa treaca de talia ta in jos cu sarutarile, dezmierdandu-ti clitorisul, iar tu ii poti mangaia penisul."
Stii cat de rau este cand esti constipata, imagineaza-ti ca in loc sa iasa, intra, cam cat de placut poate fi? eu cred ca e neplacut de fapt.
Nu stiu la prima, dar la a 2-a pot sa iti raspund. peting-ul este atunci cand faceti orice dar nu v-o trageti. doar va atingeti. "to pet" in engleza inseamna a mangaia.
Daca iti doresti asa mult incearca singura...nu toti folosesc acelasi "ass")asa ca reactiile pot fi diverse. BAFTA!
1.Doare. Foloseste mult lubrifiant si o sa fie bine, nu o sa simti decat o usoara jena.
2. Pettingul este un fel de "sex", dar fara penetrare: mangaieri, saruturi, sex oral, masturbare, dar fara penetrare.