Buna ce legatura mai are cu ea? Eu una...Nu sunt de acord ca pr meu sa mai vb cu fostelesi daca aflu ii fk cu
Spune-i daca t iubeste sa renunte sa vb cu ea si intreaba-l lui i-ar placea sa vb si u cu fostul prieten?
Si eu cred ca inca tine la fosta sincer de ce sa te feresti d fosta pentru ca sufera ea? daca t iubeste se gandeste doar la tine si atat!
Bafta
Cred ca prietenul asta al tau nu stie ce vrea.Cel mai bine este sa-l lasi pentru ca mai devreme sau mai tarziu te va lasa el pe tine.Stiu ca o sa-ti fie rau,dar mai bine o faci acum decat mai tarziu,cand va durea si mai tare.
Spune-i prietenului tau ca te raneste cand vorbeste cu exa si ca ai vrea sa inceteze. Spune-i ca daca vrea sa fie amic cu ea, poate sa o faca si vorbin mai RAR.
Oricum parerea mea este sa-l lasi acum, cand durerea este mai mica.
Hei,ai tot dreptul sa fi geloasa.E iubitul tau, iar acesta tine legatura cu fosta(o persoana mult prea speciala pentru el). Daca tot a incheiat-o cu ea de ce nu sterge trecutul si orice amintire cu ea? Traieste oare din amintiri?
E un semn de alarma, caci el inca mai simte ceva pentru ea.Stii tu ca si din cenusa mai iese fum...
Imi pare rau, dar daca sar certa cu tine dintr-o nimica toata sigur s-ar intoarce la ea.Pana la urma asta insemna iubirea(sacrificiu).
Ai grija si fi cu ochii in patru!
Nu sunt de acord cu fazele de gen:nu mai suntem impreuna,dar am ramas amici(si ne sunam sa ne intrebam de sanatate,si sa ne uram de sarbatori, si sa ne felicitam de onomastica, etc).E o mare porcarie ce vrea sa ascunda adevaratele sentimente ale celor doi.Nu zic ca nu trebuie sa il/o saluti pe fostul/fosta, cand va intalniti pe strada, dar cam la atat trebuie sa se limiteze totul.Ai grija sa nu te trezesti ca ti-l sufla...
Of ce raspunsuri de ****...
Uite, au fost impreuna si s-au iubit, e normal ca el sa vrea sa pastreze prietenia, pentru ca au avut ceva frumos. Si nu poti sa faci nimic in legatura cu asta decat sa accepti. Pune-te in locul lui. Si tu ai vrea sa ramai ok cu un ex, sa mai vorbiti, sa mai glumiti poate. Nu are rost sa iti faci mereu griji, incearca sa ii acorzi mai multa incredere, pentru ca indoielile tale ar putea sa il impinga, dimpotriva, in bratele ei. Daca cumva se intampla sa o vrea inapoi, nu poti face nimic nici in privinta asta si nici faptul ca te ingrijorezi nu te ajuta. Lipseste comunicarea. Asta e lucrul cel mai bun pe care il poti face. Il iei frumos intr-o zi la o discutie deschisa si il intrebi daca e confuz sau daca o mai iubeste sau orice te macina pe tine. Sper ca am fost de folos
Draga mea, am trecut si eu prin asta si stiu cum te simti.Din cate ne-ai spus pr tau a suferit mult in urma ei. L`a facut sa sufere. Nu inteleg,el dc nu vrea s`o faca sa sufere? Si in plus de asta mi s`a parut iesit din comun chestia aceea :El zice ca daca ne-ar vedea ea pe mine si pe el impreuna, adica tinandu-ne de mana sau ceva de genu sa-r simti prost(el) pentru ca nu vrea sa o faca sa sufere. Nu vrea sa il vada cu tine. Ink mai tine la ea Si nu inteleg, nu vrea sa o faca sa sufere,. este un fel de scuza, daca asta spune mereu. Nu vrea sa o piarda nici pe ea nici pe tine. Spune`i ca te doare atunci cand vorbeste cu fosta.Dar daca iti spune din nou ca nu vrea s`o faca sa sufere e clar ca este un semn de alarma!
Bafta:*:*
Imi pare sincer rau de tine. Iubitul tau inca are sentimente pentru fosta. Mai bine te desparti tu de el înainte sa o faca el. Eu nu as accepta ca iubitul meu sa rămână in contact cu fostele lui. L-am pus sa dea block la toate.
Iubitul tau face faze naspa. Daca te-ar iubi, nu i-ar fi "frica" sa se arate de mana cu tine in fața fostei. Nu ar trebui să-i mai pese de ce gândește fosta sau daca sufera.