anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU :* am si eu cateva intrebari in legatua cu baietii happy in vacanta de craciun vecinei mele i-a venit nepotul acasa [ este mai mare ca mine cu 2 ani si suntem la acelasi liceu, dar niciodata nu am vb cu el. doar cand eram mai mici] si iesind in fiecare seara la barul de la noi din sat si avand acelasi cerc de prieteni am inceput sa vb. la 2 zile eu m-am certat cu un fost prieten cu care o si facusem. si el trebuia sa-mi spuna daca stia ca mai sunt sau nu virgina. el a zis ca nu stia.si apoi toti ne-am linistit... in a 3a zi de craciun m-a sunat, a vrut sa ies cu el. am iesit.si ma adus acasa am stat de vb mai mult timp. el vroia sa ma sarute, dar eu cam ezitam, a doua seara la fel, apoi el a plecat inapoi la oras, noi tineam legatura. imi zicea mereu ca ii e dor de mine etc. dupa revelion venea in fiecare sear acu masina si ink un prieten si stateam pana tarziu si ne plimbam... si intr-o seara eu am glumit cu prietenul lui si l-am intr daca are prezervativa.si avea elhee hee. mi la arata si ma intr daca vrau sa-l folosesc.si i-am zis ca doar daca eram singuri.si ede atunci mereu vb despre asta.si ma intr daca m-am razgandit. vineri e balul. si el ma intr daca vreau sa ma duc cu el, si daca pot sa raman in oras dupa poate facem si ceva. voi ce credeti ca vrea? pur si simplu asteapta doar sex? sad

Răspuns Câştigător
| alexush a răspuns:

Nu neaparat sex. poate vrea sa va uitati la un film, sa stati in oras pana tarziu, sa va plimbati.sa faceti ceva numa voi 2.asta nu inseamna neaparat sex.acum depinde si de paieti. poate ca unii gandesc ca mine si altii gandesc doar sex.e timp de sex.tongueeu te sfatuiesc sa nu va grabiti cu sexu.o sa ai timp toata viata. distractie placuta la baf papusa.si bafta cu baiatu.si ai grijatongueprotejeaza-te.glumesc.faci ce vrei.scz ca am folosit atat de des cuvantu "sex"in comm... ceao>big grin

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat