| qMiruq a întrebat:

TPU! Am si eu ceva intrebari legate de viata sexuala, nu am mama so. n-am pe cine intreba, daca partenerul ejaculeaza in tine in prima zi a menstruatiei si in urmatoarele 2 zile, exista sansa sa ramai gravida? ( mentionez menstruatia dureaza pana la 6 zile iar spermatozoizii din cate am inteles pot trai maxim 5 zile) deci dupa calculele mele ar exista sanse, insa totodata stiu ca practic membrana ovulului nefecundat se desprinde si se creeaza alta insa nu stiu in cate zile, asadar chiar daca ovulul ar fi fecundat nu ar avea unde sa se prinda, voi ce ziceti? Sunt doua teorii ce se contrazic... Rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Formarea unei sarcini nu are absolut nici-o legatura cu procesul menstrual. Procesul procreerii si procesul menstrual reprezinta de fapt 2 procese total antagonice, motiv pentru care zilele de menstruatie reprezinta acel moment al ciclului menstrual in care probabilitatea de formare/nastere a unei sarcini este foarte mica/infima chiar si in cazul in care sperma este ejaculata in vagin. Atat ziua OVULATIEI cat si zilele PERIOADEI FERTILE reprezinta singura perioada a ciclului menstrual in care exista posibilitatea de a se realiza fecundatia si formarea unei sarcini iar aceste zile NU coincid cu zlele menstruatiei. Exista doar o singura "teorie", una si buna. big grin

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Răspunsul tău aici ...Nu poti fi gravida, deoarece nu ai fost in perioada fertila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poți fi sigură...

| GHoST013 a răspuns:

Da, sunt sanse sa fii gravida.
Atat timp cat ejacularea a avut loc in tine mereu o sa fie sansa sa ramai gravida chiar daca perioada este nefertila.

| KosmosInFlame a răspuns:

Sunt sanse mari sa fii gravida

| CrisuElla a răspuns:

Eu nu cred ca esti gravida pentru ca nu esti in perioada fertila, inca nu exista ovul ca sa poata fii fecundat. ovulul apare in a13-14a zi.