| nonameXD a întrebat:

Buna TPU am si eu intrebare mai intimahappymie nu imi vine ciclul deloc regulat adica de exemplu:ultima oara cand mi-a venit a fost pe 3aprilie si de atunci nu mai mi-a venit delocstraight face mentionez ca NU am avut contacte sexuale si ca am 15 ani jumate voi ce parere aveti? ce ar trebui safac?
Si cum e si normal

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,depinde de cat timp a inceput sa-ti vina ciclul,in mod normal are nevoie cam de un an sa se regleze.
Ar fi bine daca ai sta putin de vorba cu mama ta,sa o intrebi cam cum a fost la ea,daca a avut genul asta de probleme.
Si,ar trebui sa mergeti la medicul ginecolog,cu un mic tratament, problema ta se poate rezolva.
Sa nu ai o amenoree secundara totusi, absenta ciclului mai mult de 3 luni este primul simptom.La tine sunt doua luni si te indrepti spre a treia.
Mergi la un consult, nu ti se va intampla nimic si mai bine sa previi decat sa vindeci!

5 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Asta nu prea e normal...Şi eu am probleme asemănătoare.Mie îmi vine odată la 2 luni.Dar vreau să merg la medic, să văd dacă pot să fac ceva să schimb asta, dar eu nu prea am timp să merg la medic...

| Aida_2733 a răspuns:

Pai depinde si de cat timp ti-a venit menstruatia.mie in 2 ani mi s-a regulat. Daca te framanta asa mult, votbeste cu mama si programeaza-te la ginecolog si el iti va explica ce se intampla:*

| JulieJuly a răspuns:

Pai trec ani buni pana ce perioada se reguleaza totusi uh macar ai spm?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey, Bianca! Eu am acum 18 ani, dar cand eram de varsta ta, am avut aceeasi problema. Mie, prima data, imi venise menstruatia la 11 ani. Dupa aceea, nu imi mai venea regulat deloc. cateodata imi venea o data la 4-5 luni. Eeei, si cand aveam 15 ani, asa ca tine, m-am dus la doctor. I-am explicat cand mi-a venit ultima data, apoi l-am intrebat de ce mi se intampla asa. Doctorul mi-a spus ca nu e nici o problema si ca depinde de organism. Pe la 16 ani, mi s-a reglat. Si de atunci imi vine fix pe acea data. Asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Insa, totusi, un control nu ti-ar strica. Bafta!

| albu_9627 a răspuns:

Poate esti gravidalaughing