M-ai bine ti-ai tine gura!
Urat din partea ta sa te saruti cu ala, desi stai cu frate-su, nu mai zgarma lucrurile, asta e.nu mai le spune nimic niciunuia. daca ii spune frate-su ca te-a sarutat, asta e
Scuze, dar chiar esti fraiera rau de tot si ai si gura mare.
De ce sa te razbuni pe el sarutandu-te cu frate-su.Asta e cea mai mare tampenie si se vede ce fel de persoana esti: fara cap si principii!
''A'' nu tine la tine, pur si simplu se strofoca ca tot omul cand vine vorba de inselat!
Esti nessy rau!
Normal. Un tip care nu tine la o fata, nu e gelos. Deci el tine la tine, si nu cred ca ar trebui sa-i spui ce ai facut, pentru ca ei doi sunt frati, si fratii trebuie sa ramana frati, nu sa fie certati din cauza unei fete.
Bafta!
E posibil sau poate a facut-o nah sa se dea interesant... dar e posibil sa tina si la tine asta numa tu poti aflta incearca sa petreci mai mult timp cu el si o sa vezi succes :*
Eu zic ca ar trebui sa fiti toti 3 de fata si sa spui ca u ai vrt sa te razbuni p x sh d`aia te`ai comb ca a si ca ar fi mai bine sa ramaneti doar amici.acum depinde si de sentimentele tale fata de x sh a. mai bine ar fi sa ramai cu care te simti u in largul tau... Funda? daca vrei sa vb mai mult despre problm tah id mheu smeu.larisa.sh eu am fost intr-o situatie asemanatoare cu a ata sh am iesit cu bine e:-p.
Ce sa zic, esti o mica rasfatata, nu stii ce vrei, esti proasta cum a zis A atunci, mai vrei alt ceva?, aaa, nici 1 baiat nu ar suporta sa ii faci asa ceva, meriti asta, si meriti sa fii batuta
Daca A tine la tine nu`i zi!
Nu cred ca ar trebuie sa-i zici pentru ca in primul rand ei sunt fratii si gemeni si o sa-l pierzi.
Dar tu il iubesti pe A?
Daca il iubesti nu spune!
Bafta!
Daca vrei sa te razbuni zi si atunci o sa pari o curva ca te`ai incurcat cu amandoi
Bafta!
Complicaaaatttt!
Cam naspa daca sunt frati. Acum daca ii spui adevarul lui A, o sa va despartiti si probabil ca cei 2 frati o sa se certe
Esti intr-o situatie total aiurea chiar nu stiu ce sa-ti spun, mai bine va intalniti toti trei si sa lamuriti lucrurile...si tu ar trebui sa fii mai hotarata(limiteaza-te si tu putin, nu mai complica lucrurile)!
00Andreea008 întreabă: