Pai cred ca ar trebui sa fi discreta, daca tie nu ti place de el spune-o dar fara sa il ranesti adica adu argumente dar daca iti place incearca sa-i dai de inteles asta baieti in general sunt timizi, uni.succes si multa bafta daca ai putea sa-mi zici ce sa intampat ador sa ascult povesti de dragoste cu final fericit
I-am spus astazi si am fost intrerupti de o colega dar sincer ma simt mai bine acum ca am spus-o si prietena mea cea mai buna a vorbit cu el fara ca eu sa stiu dar pana la urma mi-a spus ca i-a spus cineva ca imi place de el si si-a dat si el seama
Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el.Intreabal daca simte ceva pentru tine.Si daca te intreaba inapoi ii poti spune ca e dragut si ca poate ar putea merge relatia voastra.
Ei bine vedeti voi el este un baiat timid si multa lume a observat ca de cand este cu mine in banca a inceput sa mai socializeze si sa nu mai fie asa de retras adica inainte daca il enervai iti spunea sa il lasi in pace si asta cand nu statea cu mine si app eu nu imi amintesc sa imi fi spus cv de genu cu toate ca imi placea sa il mai sacai si chiar vorbeam destul de mult pe mess si acum nu prea am mai vorbit ca inainte si cred sincer ca imi place cu el de la un timp...
Tie nu ti place de el ca iubit ci ca simplu prieten, adica te simti bine si te flateaza in acelasi timp pentru ca te place...o sa te simti naspa daca o sa ii cu el crede-ma
RRSecularHumanist întreabă: