Poti merge singura sa ajuti ca asistent la azilele de batrani sau orfelinate. Sunt centre acolo nu? Intreaba la centrele respective. Vei avea nevoie si de putina instruire, nu doar asa pur si simplu.Aici nu e America, totul se face pe hartie.
E minunata initiativa ta!
Ce sa-ti spun si eu mi-as dori mult sa fac asta, la fel cum mi-ar placea sa nu mai existe caini vagabonzi pe strazi.iti vine sa crezi ca ieri la liceu a aparut un caine lup,tare batran si nemancat iar din cauza foamei incerca sa manance bolovani, si schentaia caci nu putea? sincer am simtit ca mi se rupe inima cand l-am vazut asa, asa ca am rugat`o pe profa de sport sa ma lase sa-i cumpar ceva de la magazin.azi i-am adus paine de acasa dar nu l`am mai vazut
Copiii de la un orfelinat am reusit sa-i ajut datorita unui prof de religie care face mereu excursii si ne-a dus si pe la ei, le-am dus dulciuri etc.
Ar fi super daca as putea sa ma inscriu la asa ceva! insa nu se poate.dar nu`mi pierd speranta, la anul voi merge la facultate(in timisoara; x) si peste ceva timp peste cativa ani, mi-am propus sa infiintez un centru unde sa fie aduse toate animalele abandonate! si multe alte vise care sper sa devina adevarate.
Daca stii vreun orfelinat ar trebui sa mergi sa vorbesti cu directorul de acolo si iti spun ca o sa fie mai mult decat fericit ca cineva tanar vrea sa fie voluntar. poti sa ii ajuti pe copii cu temele, sa canti cu ei, sa faceti jocuri...eu am facut chestia asta 2 ani intr-un orfelinat cu copii cu dizabilitati si mi-a dat satisfactie stilul asta de munca. sfat: oriunde ai ajunge sa faci voluntariat(orfelinate sau azile de batrani) sa ai grija sa nu favorizezi pe nimeni, sa nu iti alegi preferati pentru ca ceilalti se vor simti respinsi.succes si felicitari pentru initiativa.
linarkfts întreabă: