Mey, el e lipsit de bun simt ca te obliga practic, facand pe ofensatul, sa ii porti cadoul. E nesimtire.De ce? Pentru ca e clar ca el vrea mai mult dupa ce ii arati lenjeria; vrea sa aveti relatii intime!
Daca ii faci pe plac fii sigura ca va incerca prin orice mijloc sa nu ii scapi in seara aia.Ai grija!
Oricum, a fost badaran la faza asta. Daca deja aveati relatii sexuale, nu era nicio problema, dar asa, e prea mult!
Tu ar trebui sa te simti jignita, nu el - libidinosul!
Nu o face daca nu vrei! imi place cum gandesti
daca el te iubeste, nu te va pune sa faci ceva ce iti displace!
daca nu, are balta multa peste (sper sa nu fie cazul tau)
Nu face nimic din ce nu doresti! Nu merita! Baietii sunt destul de ticalosi cand vor sa obtina ceva.
Succes! Fa ce simti.
Bubule sti ce cred ca el vrea sati ia lenjeria ca sa faceti ceva cu ea ca doar no so porti ep drum si eu spun nu o accepta lasa-l draq ca e spre binele taw mai bine il lasi balta decat sa te trezesti dracul cu un copil si spune-i ca nu si gata deci e viitorul tau incale:-l nu glumesc pe chestia asta tutui dai seama la ce gandeste cumparanduti asa ceva e nebun
)) accepta doar daca il iubesti pentru ca va urma ceva...deci ceva de mana ta ai putea sa i faci cadou un masaj.(nu va ganditi la prosti)doar un simplu masaj, iti garantez ca este un cadou perfect.stiu pentru ca asta am primit eu intotdeauna de la iubita mea.
Nu fa ce nu-ti place! Daca te iubeste si nu profita de tine ca se te vada dezbracata va intelege...cadou nu stiu ceva niste boxeri sau ceva scris de mana o scrisoare dar ceva mai romantic.
Sper ca te-am ajutat...paaa
Pai daca sunteti impreuna de mult timp si ai incredere in el ca nu se va intampla nimic mai mult de atat, ai putea sa o faci.
dar totusi, ai grija ca nu cumva sa vrea doar sa faceti sex, sau sa te vada "Aproape dezbracata". Si alta problema, ce varsta ai tu si ce varsta are el?