Pai daca tu spui ca el deja si-a gasit o prietena/iubita,ma indoiesc ca te-a iubit asa de mult.Cel mai bine ar fi sa incerci sa il uiti,daca te intalnesti cu el pe strada comportate ca el,nu te uita la el,nu il baga in seama,ai sa vezi ca, cand isi va da seama ca tu il iubeai sincer va incerca sa revina la tine, asa se intampla mereu, vrea sa para indiferent si ii reuseste, insa cand va vedea ca tu nu il mai bagi in seama va tresari putin si va incerca sa vorbeasca cu tine.Eu am o vorba: Viata merge inainte indiferent de problemele si obstacolele care apar! Asa ca lasa lucrurile sa vina de la sine.Inca ceva "nu prea cred ca te merita" Ciao
Hmm... consideră-l doar un fost din adolescenţă.
El are prietenă, acceptă asta şi o să-ţi fie mai uşor.
Nu te mai gândi la el!
Nu merita sa lupti pentru el daca ti-a gasit o inlocuitoare este o persoana de 2 bani!
Cred si eu ca esti in ceata! Spui ca esti geloasa dar nu te intereseaza ca el are pe alta, ca nu vrei neaparat sa va impacati dar vrei sa-l suni si sa va intalniti! Gandeste-te mai bine la ceia ce simti pentru el si ce iti doresti cu adevarat in momentul asta. Daca nu te saluta pe strada pur si simplu nu-l saluta nici tu.Asta mi se intampla si mie cu un fost iubit.Nu ma saluta pe strada dar e problema lui.Nici eu nu il salut si nici macar nu ma uit la el.Nu merita!:*
Stii vorba aia - "boala lunga, moarte sigura"?
Daca ar fi sa ne luam dupa asta - si este mai bine sa facem asa - ar trebui sa iei un tratament pentru "boala" ta, sa te vindeci cat mai repede. Medicamentele ce se recomanda in acest tratament sunt: uitare, muzica, familie, prieteni. Pana treci peste asta, crede-ma ca este mai bine sa "uiti" ca el mai exista.