| Dydy_7659 a întrebat:

am si eu nevoie de cateva raspunsuri. Deci am primit ieri o somatie de la creditexpress ca am de plata suma de 2400 ron. Este o restanta de la avon. Am fost si am platit astazi doar 2000 ron. atata am putut face rost mai trebuie sa platesc 40 ron. Dar in somatie scrie ca pana pe 13 .11.2010 trebuie sa achit aceasta factura daca nu ma va trimite in judecata. Credeti ca ma va da in judecata pentru 40 de ron? ast rasp vostru. kiss scuze ca am postat aici sad

5 răspunsuri:
| Leon a răspuns:

Eu zic sa ii suni. pana isi recupereaza banii cu executare dureaza. le dai banii in 2-3 luni numai sa stii tu cum sa vb cu ei. Daca nu vor zi-le ca esti nevasta lu batman si ca i-a luat draq. Din poza nu reiese ca esti blonda, eu ma refeream la 400 ron.

| Biencush a răspuns:

Pai nu 40 trebuie sa achiti, ci 400. Iar pentru aceasta suma, cu siguranta vor lua masuri! Dar totusi, avand in vedere ca cea mai mare parte a datoriei a fost achitata, poate iti vor mai acorda vreo perioada de gratie! Sper totusi sa reusesti sa achiti, ca sa eviti alte probleme!

| piciuk a răspuns:

Astia sunt in stare sa dea in judecata si pentru 5 lei si pe de-o parte au dreptate, ca sunt banii care li se cuvin

| RoxAnana a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti zc dar 2400 nu e egal cu 2040...sa stii

| Dydy_7659 explică:

De platit ii platesc pe `16 sau 17 dar ns daca voi trimite astia asa repede adica pe 13 cum scrie in somatie dosarul in instanta. Sper sa tina cont ca am platit si nu va trimite pentru acei 400 de lei vechii. sad