| Andrei1811 a întrebat:

am si eu nevoie de o parere, vorbesc cu o fata, de care sunt indragostit, ea cred ca si-a dat seama da eu nu i-am zis, Daca eu i-am zis ca mi-a fost dor de ea, ea mea raspuns cum sa iti fie dor de o nebuna ca mine. Ii zic ca e dulce, ea imi zice ca sunt sarcastic, eu cred ca nu imi accepta complimentele, asta insemna ca nu are chef de mine?

9 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Copil mai eşti! Ăsta e modul ei de a-ţi spune că şi ea te place.Dar nu îşi poate da seama dacă şi tu o placi sau nu.Aşa că vorbeşte cu ea, nu te mănâncă!

| Andrei1811 explică (pentru FataCuChitaraMunților):

As vrea sa vorbesc cu ea asa deschis, da sunt foarte timid si cred ca daca o sa ii spun ce simt pentru ea o so indepartez! Nu stiu cum sa trec peste timiditate!

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru Andrei1811):

Trebuie să ai mai multă încredere în tine.Priveşte lucrurile cu optimism.Şi crede-mă, ar fi bine să vorbeşti cu ea, înainte să apară alt băiat şi să ţi-o fure de sub nas.E mai bine să îi spui acum, decât să te gândeşti peste ceva timp..."Oare ce ar fi fost dacă?"

| neutrino a răspuns:

Ea se joaca cu tine, dar doreste sa afle si daca tu este capabil de o relatie cu ea.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea iti raspunde in doi peri la complimentele tale, inseamna ca nu te iubeste si vrea s-o lasi in pace.

| Ibrahimovic a răspuns:

E genul ala de fata desteapta, care stie ce vrea de la un baiat. Eu zis sa-i spui in alte ipostaze toate acele lucruri, sa nu va auda foarte multa lume, sau nimeni daca se poate, arata-i ca simti cu adevarat ceva pentru ea. Cand iti spune ca esti sarcastic intreab-o de ce crede asta, nu esti suficient de convingator?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ii place sa ii faci complimete, nu e fata sa nu ii placa.Dar eu zic sa ii zici in fata toate complimentele.Nu stiu unde si cum ai vb cu ea dar e bine sa ii zici in fata chiar daca esti timid...nu trebuie sa ii zici neaparat ca iti place de ea trebuie sa ii arati prin fapte si cuvinte.Succes!

| frostxtq a răspuns:

Nu, asta inseamna ca e rasfatata si ca doreste sa primeasca si mai multe complimente. Fii sigur ca tuturor fetelor le plac complimentele in orice situatie s-ar afla.

| farfuriaverdex a răspuns:

Ii plac complimentele tale doar ca poate nu stie cum sa iti raspunda altfel decat prin gluma si poate ii este teama sa se implice