Copil mai eşti! Ăsta e modul ei de a-ţi spune că şi ea te place.Dar nu îşi poate da seama dacă şi tu o placi sau nu.Aşa că vorbeşte cu ea, nu te mănâncă!
As vrea sa vorbesc cu ea asa deschis, da sunt foarte timid si cred ca daca o sa ii spun ce simt pentru ea o so indepartez! Nu stiu cum sa trec peste timiditate!
Trebuie să ai mai multă încredere în tine.Priveşte lucrurile cu optimism.Şi crede-mă, ar fi bine să vorbeşti cu ea, înainte să apară alt băiat şi să ţi-o fure de sub nas.E mai bine să îi spui acum, decât să te gândeşti peste ceva timp..."Oare ce ar fi fost dacă?"
Ea se joaca cu tine, dar doreste sa afle si daca tu este capabil de o relatie cu ea.
Daca ea iti raspunde in doi peri la complimentele tale, inseamna ca nu te iubeste si vrea s-o lasi in pace.
E genul ala de fata desteapta, care stie ce vrea de la un baiat. Eu zis sa-i spui in alte ipostaze toate acele lucruri, sa nu va auda foarte multa lume, sau nimeni daca se poate, arata-i ca simti cu adevarat ceva pentru ea. Cand iti spune ca esti sarcastic intreab-o de ce crede asta, nu esti suficient de convingator?
Eu cred ca ii place sa ii faci complimete, nu e fata sa nu ii placa.Dar eu zic sa ii zici in fata toate complimentele.Nu stiu unde si cum ai vb cu ea dar e bine sa ii zici in fata chiar daca esti timid...nu trebuie sa ii zici neaparat ca iti place de ea trebuie sa ii arati prin fapte si cuvinte.Succes!
Nu, asta inseamna ca e rasfatata si ca doreste sa primeasca si mai multe complimente. Fii sigur ca tuturor fetelor le plac complimentele in orice situatie s-ar afla.
Ii plac complimentele tale doar ca poate nu stie cum sa iti raspunda altfel decat prin gluma si poate ii este teama sa se implice