17-18 ani deaorece atunci corpul este pregatit pentru contactiul sexual(parerea mea)
Nu, 16 ani nu mi se pare o vartsta normala.
http://vube.com/Onofrei+Channel/m9yV6WsDVm?t=s
Nu contează apropierile, ci respectul.
Tu nu ești deloc responsabilă pentru ceea ce faci, deloc „știută" sau informată!
Rămâi pe picioarele tale!
Mă îndoiesc că o să-ți pese de răspunsul meu, ești deja cu piciorul în groapă.
Nimeni nu poate sa-ti zica varsta potrivita.
Legea, cat si conceptia generala de tip "la 18 ani se poate" e setata la modul general, pentru ca atunci e varsta medie la care 90% sunt pregatiti fizic si mental de o relatie sexuala.
Asta nu inseamna ca nu exista cazuri in care poti fii pregatit(a) si mai devreme, sau mai abia mai tarziu. Ca nu toti oamenii sunt la fel.
Deci practic, cand, dupa cum ai zis tu, esti sigura ca nu o sa-si bata joc de tine, a trecut o vreme, il cunosti si ai o relatie ok, da-i inainte.
Intr-adevar, daca te vei uita in gura majoritatii de incuiati la creier, ei iti vor spune cu mana pe inima, ca doar la 18 ani poti, fara sa-si puna intrebarea "de ce?", iar chiar daca si-ar pune-o, raspunsul lor ar avea de-a face cu faptul ca asa e scris undeva negru pe alb, sau "ca asa e".
Pai parerea mea este ca la 16 e un pic devreme,ati mai putea astepta putin,ce e mai mult asteptat e mai frumos, bine cand va simtiti pregatiti, cand credeti, de voi depinde, dar corpul tau nu e prea pregatit inca si nu e prea bine
Medicii ginecologi afirmă că organele genitale feminine sunt complet dezvoltate și pregătite pentru un contact sexual din debutul varstei de 17 ani.
De ce te grăbești?
Userii ți-au dat niște sfaturi foarte folositoare acum depinde de tine dacă le vei da importanță, dar eu sper că da.
anonim_4396 întreabă: