Îmi pare rău dar nu cred că ai viață socială se vede clar că își bătea joc de tine iar tu ca deșteapta îi cantai în strună. Dă-mi mesaj în privat. Sunt și psiholog în timpul liber și te pot consilia gratuit dacă ai nevoie. Și o să vedem ce facem cu acestă problemă "Bob" evident informațiile vor fi confidențiale.
Imi poti da aici unele sfaturi? Poate ii poti ajuta si pe altii care au aceeasi problema ca si mine.
Sigur. În primul rând se vede clar că el a încercat și tea făcut să crezi că tu ai nevoie de el, că este în toate colturile minți tale. Ai plâns pentru el? Dacă da atunci gândește-te la câtă suferință ția adus. Nu te gândi cum ar fi putut fi el pentru că tot o persoană îngrozitoare e. Gândește deschis și spuneți nu am cum să iubesc pe cineva care se culcă cu altele știind sentimentele mele pentru el. Încearcă să ieși cu prietenele să faci ce-ți place. Arătai că ești puternică și începe să ieși. Găseșteți pe cineva care te tratează bine apoi fă o comparație. La ce îmi trebuie "Bob" când îl am pe "David " Bob mă rânjește dar David mă consolează. O să vezi cât te va ajuta. Sau dacă ești genul... Ieși cu o fată. Nimeni nu te înțelege mai bine decât o femeie.
Multumesc mult pentru sfaturi!
Eu cred ca tu te-ai indragostit de proiectia pe care ti-ai facut-o despre el - scenariile. Te inteleg, am facut la fel cu un fost iubit si am refuza multe experiente fiindca imi imaginam ca e ceva ce noi 2 sa facem impreuna si nu voiam sa le fac singura sau cu altcineva. Dar in cele din urma am incercat sa le fac si sa ma bucur de ele. Mi-am facut prieteni noi care nu il cunosteau si nu vorbeam despre el. Mi-am pus o banda de cauciuc la incheietura si o pocneam de fiecare data cand imi faceam proiectii - suna stupid dar a functionat. Am incercat sa ma bucur de moment nu sa imi imaginez de inainte cum o sa fie. E greu, te inteleg dar nu o sa dureze vesnic.
Multumesc pentru sfatul cu banda dr cauciuc, o sa incerc.Am o singura intrebare:Te-ai mai indragostit dupa aceea? Nu doar sa crezi ca esti indragostita, ci sa simti asta cu adevarat, sa ai acei fluturasi in stomac, sa astepti sa il vezi si 5 minute si sa fii agitata cand il vezi.Ma tem ca o sa ma raportez toata viata la Bob si o sa traiesc in umbra lui.
Da, desi la momentul respectiv nu imi imaginam ca e posibil.
Înseamnă că ții la el, pentru că relația voastră s-a terminat din senin eu cred că te-ai supărat pe el și acum vrei să il uiți încearcă măcar sa mai ieși o dată cu el să discutați despre asta
Curiozitațibărbați întreabă: