Cam complicata treaba cu el era bine daca venea la tine sau tu la el o saptamana si stateati impreuna oricum merita incercat si daca vezi ca nu merge relatia atunci te separi de el si iti cauti unul in apropiere.
Buna!
Problema asta se intampla oricui, dar tu sigur il placi, iar el sigur te place...Ideea e ca dragostea te pune la incercare, dar distanta e prea mare si stii proverbul: ''Ochii care nu se vad, se uita!"
Chiar vreau sa te ajut, dar imi este teama sa iti spun ca daca este asa distanta mare intre inimile voastre nu poate merge ceva mult timp, dar daca chiar il placi sau chiar il iubesti s-ar putea sa existe o cale, dar este foarte grea: sa te muti in acel oras cu el. Ar insemna sa iti pierzi prietenii, colegii, iar sigur banii nu cresc in copaci.
Poate doar sa fie o relatie mai pe ocolite daca nu va vedeti prea des...Chiar nu stiu ce sa iti zic, daca imi vin idei te anunt.
Am citit ca i-ai spus ca ti la el ca la un amic. Acum normal ca baiatul e cam confuz. cred ca ar trebui sa ii spui ca esti indragostita de el si sa va combinati chiar daca stati departe unul de altul daca spui ca e o dragoste puternica eu zic ca va rezista. In vacante puteti sta si o saptamana doua impreuna vine el la tine sau tu la el, la fel si in weekenduri va puteti vedea Numai ar atrebui intai sa vorbesti c parintii tai sa fie de acord sa vina sa doarma un weekend la tine. Mai cunosc persoane case se vad doar n vacante si in unele weekenduri si tine relatia
imi urez bafta :*:* si sa fi iubita
Hei,multumesc tuturor pentru raspunsuri.babyA.chestia e ca eu la liceu vreau sa merg la el in oras, deci. sper sa dureze, si sa incerc sa ma "imprietenesc" din nou cu el.
Mutubal întreabă: