Nu te transforma in sclava si supusa cum vrea el sa fii.
Ramai asa cum esti si spune-i diplomat ca deocamdata nu vrei relatii si vrei sa ai un timp de liniste tu cu tine. Si sper sa inteleaga.
Da-i de inteles si spune-i, intr-un final, ca nu mai vrei aceasta relatie si gata. Nu iti va lua capul nimeni.
O relatie sanatoasa cu oameni cu capul pe umeri se bazeaza pe libertate reciproca, nu sufocare, si incredere.
Cauta pe cineva care te face sa te simti om si nu prizonier
Ai grija de tine.
Nu cred ca este vorba de iubire, mai degraba de obsesie sau dominatie.
Din punctul meu de vedere exagereaza, si in legatura cu sexul, el nu te iubeste daca a trecut doar o luna si deja se gandeste la asta!
Știi melodia : Te pup, pa pa? Asta e replica pe care tu trebuie să i-o adresezi.
Nu e normal.Deja e paranoic. Daca chiar tii la el, chiar daca el e cel paranoic, incearca sa-l ajuti un pic: ia propune-i sa va stergeti amandoi conturile de facebook. Asa nu vor mai exista motive de cearta. E cel mai sanatos asa.
Daca si pe urma continua cu geloziile astea absurde, lasa-l.
Baiatul tine la tine, asta e clar. Ca altfel nu s-ar agita atata sa te controleze ci ar scapa de tine instant. Ce sa-i faci, mai sunt si baieti d-astia. Oricum o relatie de lunga durata nu cred ca o sa apuci cu el. Faci cum crezi.
Sper sa te ajute.
E putin exagerat omu insa daca nu vrei s-o faci cu el poate se gandeste ca ai pe altcineva, dupa 1 luna de relaie mi se pare ok sa aduca si relatiile intime in discutie; acum depinde si de tine si ce fel de implicare fizica iti doresti
Nu este obligatoriu ca o relatie sa dureze mai mult de o luna de zile. Atat a reusit baiatul sa suporte si nu stie cum sa faca sa se retraga.
Baiatul asta vrea doar sex de la tine.In legatura cu gelozia, e bine sa fi gelos dar nu excesiv incat sa deranjeze persoana de langa tine.Incearca si tu sa nu prea vorbesti cu atatia baieti sa ii atraga lui atentia.
Oricum cauta-ti altul care te merita ca asta nu-i de tine!
Buba!
Este o situatie dificila dar cred ca poti discuta cu el despre toate aceste lucruri si sa ii explici ca are un comportament usor deplasat. Daca o sa continue asa nu cred ca mai are sens sa iti mananci nervii cu o astfel de persoana.
O zi buna!
Mutubal întreabă: