| crinaxd00 a întrebat:

Buna TPU.
Am si eu nevoie de sfaturi. Nu stiu ce sa fac

Sunt cu un baiat de 1 luna. La inceput totul era frumos...imi era foarte drag de el puppy dog eyes ne intalneam des, vorbeam orice
Faza e ca de 1 saptamana mi-a spus ca el ar cam vrea sa o facem [ceea ce pe mine m-a dezamagit pentru ca mi-a spus la inceput ca el nu o sa imi zica nimic de asta] 
De atunci nu prea mai am incredere in el, desi si-a cerut scuze [ a vazut ca m-am suparat ] eu nu am trecut peste.
Eu nu stiu ce sa fac adica a devenit cam stresant  inainte era altfel acum. daca dau un like la un baiat pe fb ii da cerere de prietenie si il intreaba ce treaba am cu el. Daca distribui o poza imi da mesaj ca de ce am distribuit-o. Ce baieti imi da like ma intreaba ce treaba am cu ei. Daca noaptea ma ia somnul fara sa ii dau sms lui [ mai sunt seri in care adorm vorbind cu el prin sms ] ma suna continu. Gasesc dimineata cate 20 de mesaje si 50-60 de apeluri  daca azi ma imprietenesc cu un baiat pana seara il cunoaste si el. Imi interzice sa mai dau like la baieti.
Mi-a spus de multe ori sa pun intr-o relatie cu el, mie nu imi plac deloc relatiile pe fb, niciodata nu am avut si nici nu vreau  si i-am zis si lui asta, si el zice ca il insel. oh go on
Deci nu stiu ce sa mai fac, dar a devenit enervant rau
Voua vi se pare normal?! Ce sfaturi imi dati?puppy dog eyes Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| Lizzu a răspuns:

Nu te transforma in sclava si supusa cum vrea el sa fii.
Ramai asa cum esti si spune-i diplomat ca deocamdata nu vrei relatii si vrei sa ai un timp de liniste tu cu tine. Si sper sa inteleaga.
Da-i de inteles si spune-i, intr-un final, ca nu mai vrei aceasta relatie si gata. Nu iti va lua capul nimeni.

O relatie sanatoasa cu oameni cu capul pe umeri se bazeaza pe libertate reciproca, nu sufocare, si incredere.
Cauta pe cineva care te face sa te simti om si nu prizonier happy
Ai grija de tine.

| crinaxd00 explică (pentru Lizzu):

Mersi mult de tot :*

| Lizzu a răspuns (pentru crinaxd00):

Nu ai pentru ce sa multumesti happy eu mersi

10 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Nu cred ca este vorba de iubire, mai degraba de obsesie sau dominatie.
Din punctul meu de vedere exagereaza, si in legatura cu sexul, el nu te iubeste daca a trecut doar o luna si deja se gandeste la asta!

| Ixchel a răspuns:

Știi melodia : Te pup, pa pa? Asta e replica pe care tu trebuie să i-o adresezi.

| BruneTTe a răspuns:

Nu e normal.Deja e paranoic. Daca chiar tii la el, chiar daca el e cel paranoic, incearca sa-l ajuti un pic: ia propune-i sa va stergeti amandoi conturile de facebook. Asa nu vor mai exista motive de cearta. E cel mai sanatos asa.

Daca si pe urma continua cu geloziile astea absurde, lasa-l.
Baiatul tine la tine, asta e clar. Ca altfel nu s-ar agita atata sa te controleze ci ar scapa de tine instant. Ce sa-i faci, mai sunt si baieti d-astia. Oricum o relatie de lunga durata nu cred ca o sa apuci cu el. Faci cum crezi.

Sper sa te ajute.

| Shammal a răspuns:

E putin exagerat omu insa daca nu vrei s-o faci cu el poate se gandeste ca ai pe altcineva, dupa 1 luna de relaie mi se pare ok sa aduca si relatiile intime in discutie; acum depinde si de tine si ce fel de implicare fizica iti doresti

| neutrino a răspuns:

Nu este obligatoriu ca o relatie sa dureze mai mult de o luna de zile. Atat a reusit baiatul sa suporte si nu stie cum sa faca sa se retraga.

| Cristiann25 a răspuns:

Baiatul asta vrea doar sex de la tine.In legatura cu gelozia, e bine sa fi gelos dar nu excesiv incat sa deranjeze persoana de langa tine.Incearca si tu sa nu prea vorbesti cu atatia baieti sa ii atraga lui atentia.
Oricum cauta-ti altul care te merita ca asta nu-i de tine!

| Xenya a răspuns:

Buba!
Este o situatie dificila dar cred ca poti discuta cu el despre toate aceste lucruri si sa ii explici ca are un comportament usor deplasat. Daca o sa continue asa nu cred ca mai are sens sa iti mananci nervii cu o astfel de persoana.
O zi buna!

| liiaa a răspuns:

Cam paranoi baiatul.da-i papucii, se vede ce vrea de la tine!