Tu l-ai lasat, tu il cauti. Agata-te de ideea ca te-a lasat sa decizi, nu a zis ca nu mai vrea nimic. Apreciaza momentan asta. Cauta-l, arata-i ca nu l-ai uitat si ca vrei ceva mai mult. Cand o sa vina acasa, intalneste-te cu el si vorbiti despre tot. Lamuriti orice!
Daca tu esti prea orgolioasa, o sa strici tot. Trebuie sa mai lasi si de la tine. Nu l-ai pretuit la timp, acum nu te gandi ca el se distreaza si ca tu stai suparata, e un fel de "consecinta".
Daca el inca are sentimente pentru tine, atunci o sa te ierte. Sper sa o faca, iar tu sa ai grija altadata!
Iti doresc sa fii mai atenta la ce decizie iei data viitoare, sa ai grija de relatie iar el sa te iubeasca si sa te respecte.
Take care!
Incearca si u sa te distrezi putin, faptul ca stai in casa suparata te face sa fii disperata, gandeste-te ca ce va fi va fi, si eu am patit asta, si oricat de mult am ajuns sa tin la el, tot nu a fost 'the one'.
Tu stii mai bine ce simti de fapt pentru el, dar nu uita ce trebuie sa fie a tau e acolo, si nimeni nu ti-l poate lua. Cum se spune de obicei ce ii a tau e pus deoparte.
Incearca si tu sa nu te mai gandesti asa de mult la el, sa te obisnuiesti in caz ca nu va fi, da sigur va fi bine
Din moment ce i-ai cerut sa te primeasca iarasi in viata lui clar nu mai are rost sa faci pe orgolioasa. El este constient de faptul ca tu il vrei, asa ca mai bine renunta la orgoliu si cauta-l tu pe el deoarece "nu vine moara la sac ci sacul la moara". Orgoliul nu isi are locul intr-o relatie, asta desigur daca va iubiti si nu va prostiti cu tot felul de copilarii. Succes!