| dani701 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat!
Am stat cu o fata timp de aproape 2 luni de zile(mentionez ca am 18 ani si ea 14). Ne-am despartit spontan, nu a fost o chestie cu cearta sau ceva de genul asta. Acuma dupa 22 de zile de cand nu mai vorbim intra pe facebook pe mine si imi trimite mesaje spunadu-mi ca ma iubeste si ca ii este dor de minestraight face. Ceea ce este grav in toata povestea asta este ca m-a inselat, m-a mintit si asa mai departe. Am vorbit cu ea si duminica am stabilit sa ne intalnim, ea desigur sperand ca eu sa ma mai impac cu ea.straight face Nu prea stiu ce sa facsad sa ma impac sau nu?

Răspuns Câştigător
| XxBlueRosexX a răspuns:

Mai bine nu te impaca cu ea din moment ce te-a inselat si te-a mintit odata o va face si a 2-a oara, plus ca e inca mica pe langa tine are doar 14 ani ea la varsta asta nu e inca pregatita pentru o relatie serioasa, pentru ea e inca o joaca deci mai bine spune-i ca nu va merge relatia asta si asa pui punct la tot. Sunt foarte multe fete frumoase si de varsta ta cu care poti avea o relatie cat se poate de serioasa dar asta depinde de tine si de ele... sper ca te-am ajutat
Baftawinking

8 răspunsuri:
| dani701 explică (pentru XxBlueRosexX):

La aceiasi concluzie am ajuns si eu. Acuma cand o sa ma intalnesc cu ea o sa ii spun ce am pe suflet, sa ma descarclaughing. Dupa, cum zice maicasa(la gara)laughing. Multumesc fain!

| XxBlueRosexX a răspuns (pentru dani701):

Cu placerewinking

| HELLBOY32 a răspuns:

Frate n-am nimic, cu tine, dar totusi eu la 18 ani, nu as putea sa am o relatie cu una de 14 ani, e inca un copil, nu stie ce vrea, de aia te-a inselat,+ca zicea ca "te iubeste", hai ma in 2 luni de relatie, va iubiti, mai ales ca la varsta ei, nu exista iubire adevarata, sfatul meu maturizeaza-te, gasesteti una de varsta ta, sau apropiata de varsta, nu o mai arde cu copile, ca nu o sa rezolvi nimic cu ele. Baftawinking

| Zenithf a răspuns:

Are 14 ani, esti in ilegalitate...

| andrei1237 a răspuns:

Dupa parerea mea, zic sa ii mai dai o sansa deoarece este om si greseste. Daca si dupa aceasta data te va insela, trebuie sa o uiti definitiv.

| andrei48100 a răspuns:

Gandeste-te la varsta, acum este la inceput, experimenteaza la varsta de 14 ani, nu cauta nimic serois! si daca te-a inselat odata o va face si a doua oara!

| dani701 explică (pentru HELLBOY32):

laughing Multumesc pentru sfat. Si cand ai zis "maturizeaza-te" mi-am adus aminte de o colega pe care nu prea o suport. Oricum mulţam.happy

| HELLBOY32 a răspuns (pentru dani701):

Cu placere man, o, cum ai rezolvat cu ea? laughing