| BeiiBiiiyoo a întrebat:

Am şi eu nevoie de un sfat! :)
După tot ceea ce v-am spus aici ( http://www.tpu.ro/......ceput-sa/) eu de baiatul acela zilele acestea ma distanţasem destul de tare, mai tare decat de obicei, adică doar ne priveam şi atat!
Astăzi cand a reînceput şcoala, eu eram de serviciu la clopoţel, iar el avea oră la laboratorul ce era practic langă locul unde ma aflam eu. El ieşise de la oră pentru a se duce la vbaie, iar în momentul în care l-am văzut, am zambit fară să-mi dau seama! El se luminase tot la faţa şi se făcuse tot un zambet, în timp ce îmi facea cu mana, iar dupa intrase în baia băieţilor, unde şi-a aranjat parul... Dupa ce a ieşit a venit langa mine şi a întrebat cu o voce foarte timidă la cat se sună ( dar era ciudat pentru ca se vedea că se abţinea să zambeasca larg ).
Plus că dupa ce ne-am mai văzut se uita după mine, statea pe langa mine, dar nu înţeleg, de ce atunci cand este cu prietenii săi, nu imi acordă deloc importanţă! :-j
Iar si mai ciudat este ca el m-a salutat cand a văzut ca încep să-l ignor :|
Vă mulţumesc că aţi citit tot! Îmi pare rău dacă am mai gresit, pentru că am scris în grabă!
Cel mai LUNG si CLAR răspuns va primii fumndiţă, iar toate celelalte VOTURI!

2 răspunsuri:
| Iuliiaa a răspuns:

incearca sa il bagi cat mai des si tu in seama. e foarte bine ca zambesti, baietilor le plac fetele zambitoare. baga-l in seama, dar sa astepti sa te mai bage si el. oricum, din cate spui tu, ii esti simpatica, il atragi. mult succes si sper sa iasa ceva frumos intre voi! happy

| AmaliaAnda a răspuns:

Buna, din ce am citit e foarte clar ca te place, problema e ca, pare a nu prea avea curaj sa ti-o spuna, incearca u totusi sa mai vorbesti cu el sa il mai intrebi despre diferite lucruri, dar alege subiecte relexante, cat despre faptul ca nu iti acorda atentie cand e cu prieteni, e un comportament intalnit printre baieti, nu trebuie sa te ingrijorezi, o data ce incepeti sa mai comunicati se va mai schimba si comportamentul lui iar cu timpul va deveni mai matur in actiunile sale. in concluzie incepe tu un subiect lejer (despre scoala, sportul lui preferat, haine, etc) vei vedea ca toate aceste mici conversatii vor da roade. Bafta multa sa ai!