| Geo15_2125 a întrebat:

"Buna TPU. Am si eu nevoie de un sfat Iubitu meu mia aratat de multe ori ca ma iubeste dar de 2 saptamani imi arata asta din ce in ce mai putin si vorbeste la telefon seara cu o fata cate 2 ore stie ca nu imi place asta dar el spune ca nu e frumos sa nu raspunda fetei la telefon.eu is geloasa si nu stiu ce sa fac ma simt data la o parte. el e plecat din oras timp de o luna si nu stiu ce sa mai fac. ce credeti ca ar trebui sa fac? sa ma despart de el? eu chiar il iubesc. dau fundita."as vrea si eu niste raspunsuri serioase la intrebarea asta sad

Răspuns Câştigător
| underground05 a răspuns:

Dc nu incerci sa vb calm cu el sa ii explici ca te deranjeaza foarte tare c face si ca daca e dispus ca pentru acea fata sa puna in pericol relatia voastra, explica.i ca nu e bine c face si ca asta va va distanta foarte mult si ca nu stii cat timp esti dispusa sa mai accepti asta.incearca sa mentii discutia calma sa nu degenereze in discutie contradictorie sau mai mult cearta.iar daca nu vrea sa inteleaga asta nu prea ai c face ori accepti ori te desp d el! bafta

4 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Asa sunt baietii mai "politicosi cu fetele", ma refer la faptul ca vorbeste cu o alta atat de mult. Daca sunt doar amici e ok, dar daca ea asteapta mai mult de la el, e naspa rau. Nu l/ai intrebat ce vorbeste cu fata?
Eu yic sa mai astepti sa se clarifice lucrurile, o sa ai numai u de suferit daca spui ca il iubesti.
Bafta!

| 0IoAnA0 a răspuns:

Nu te despartii degeaba de el ci mai intai discuta cu el despre asta.happy

| FlorinBv_7630 a răspuns:

Salut, vorbeste cu el de ce vb cu fata aia si ii spui ca esti geloasa.Spune-i stii ca nu e frumos sa nu raspunzi la telefon dar mai urat e sa raspunzi cand esti cu persoana iubita mai ales cand vrei sa petreci ceva timp impreuna. Daca nu intelege sincer nu te merita, eu daca as fi cu persoana iubita nu as raspunde la nimeni doar daca moare cineva laughing. Bafta happy

| deliamihaela a răspuns:

Si ce vorbesc cate 2 ore la tel? foarte urat din partea lui.incearca sa pui si tu un prieten sa te sune cand esti cu el si fa acelasi lucru ca sa vezi cum se simte el. poate isi va da seama k greseste.bafta