anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat nu stiu ce sa fac.Am 16 ani. Am stat cateva luni cu un baiat de 25 de ani. El a avut o relatie decativa ani cu una. Care la inselat in fine nu mai erai impreuna de mult timp.Aia incepuse se il caute si el s-a racit mult de mine am ajuns sa nu ne mai vorbim 2 sapt. Mi-a dat fata aia cere pe Facebook si am intrebare ce vrea de la mine.Eu stind cine e ca am recunoscut-o dintr-o poza cu ei doi.Nu a vrut sa imi raspunda.Eu i-am dat lui mesaj si l-am intrebat si a zis ca s-a certat cu ea.Si a zis ca vrea sa vorbeasca cu mine.Eu inca il iubesc si l-as ierta.Dar nu stiu ce sa fac. Va rog nu ma judecati s-au ziceti nu stie ce.

20 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Oare ce ar vrea acel baiat de 25 de ani de la o fata de 16 ani? Te las pe tine sa raspunzi.

| anonim_4396 explică (pentru Aasdfghj):

Sunt virgina pffff nu a vr sa ma f***

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei101010 a răspuns (pentru Aasdfghj):

Pardon?! Eu aveam 26 de ani si iubita mea 17 cand ne-am intalnit prima data si am inceput sa avem o relatie.Si suntem de 3 ani impreuna si niciodata nu am avut vreun gand ca sa profit de ea!

| anonim_4396 explică (pentru Andrei101010):

Mdea...stiu asta mi-a zis si el ca nu vr sa profite de mine, dar faza e ca e super fraier si prost ca inca vrea sa ii dea sanse de fiecare data cand a iertat-o si-a bautut joc...

| Aasdfghj a răspuns (pentru Andrei101010):

Ma scuzi daca te-am jignit. happy Probabil esti exceptia dintre tona de baieti cu gandul sa stea cu o fata mai mica ca e mai prosta si poata sa o bage in pat.

| Aasdfghj a răspuns (pentru nimportequi):

Sub cearsaf. laughing)

| Aasdfghj a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu a vrut sau nu a spus. Ma rog, nu asta e important. Important e sa deschizi ochii sa iti dai seama ca nu da doi bani pe tine. Adevarul doarehappy

| Andrei101010 a răspuns (pentru Aasdfghj):

Pai nu toti sunt la fel.

| Aasdfghj a răspuns (pentru Andrei101010):

Hai ca iti explic. happy Din punctul meu de vedere e foarte putin probabil ca intre un baiat de 25 de ani si o fata de 16 ani sa se formeze o relatie serioasa. Un baiat de 25 de ani nu o sa stea niciodata cu o fata atat de mica fara sa vrea sa faca sex. O sa se plictiseasca la un moment dat si ori o sa ceara sex si o sa fie refuzat, ceea ce inseamna ca o sa caute o tipa pentru sex, ori va cauta fara sa mai intrebe. Acum, o sa zici ca poate fata accepta. Da, accepta. Dar ce facem cu diferenta de mentalitate? Gandirea nu va fi la fel. Ea e o copila si el e deja un baiat matur cu capul pe umeri. happy Ma opresc aici din dezbaterea subiectului.

| anonim_4396 explică (pentru Aasdfghj):

Este chiar foarte matur de da in gropi?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Il iubesti la 16 ani? amuzant
Inca nu ai realizat ca ai fost o aventura pentru el cat sa isi rezolve problemele pe care le avea cu o femeie de varsta lui?

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

1 la mana sunt virgina.Si nu nu a vr sa ma f***.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact din acest motiv te-a lasat in plata domnului, fiindca i-ai dat de inteles ca nu accepti sa te f*** cu el, asa cum dorea si spera sa se intample.

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

El mi-a zis ca nu vrea

| anonim_4396 explică (pentru nimportequi):

Wtf lesin ce om nebun