Pff...f interesanta povestea ta. si ma bucur sa vad ca tie iti pasa mai mult de prietena ta decat de tine (asa se pare) ca nu prea mai vezi asa ceva in zilele noastre. deci, sa incepem cu inceputul e 100% faptul ca acel rrom nu o iubeste pe prietena ta si cred ca vrea numai sa o f***. da ce rrom? e rrom. asa se numesc ei nu rromi. si ai zis ca il cunosti prea bine ii cunosti si familia deci iti dai seama si tu ca nu e pentru pr ta. pe A ai putea sa o faci sa o lase in pace doar facand-o pe prietena ta sa se desparta de acel baiat. cum nu stiu...ii explici tu ca nu e pentru ea, ca va plange si dupa el, ca va regreta bla bla. daca faci acest lucru prietena ta va fi singura, adica fara iubit si A nu ar mai avea-o la mana. iar cand isi va face alt prieten, de data aceasta roman sa speram si care sa o iubeasca, tu sa fii alaturi de ea si sa o sfatuiesti sa le zica de la bun inceput parintilor de el ca sa nu fie nevoita sa ascunda relatia, sa minta ca merge la A si de fapt sa mearga in alta parte. astfel nu se va simti datoare lui A pentru ca nu ar mai ajuta-o. dar in acest moment trebuie sa o infrunti pe A si sa ii zici sa nu se bage in viata pr tale. a ajutat-o bine a facut dar de acum ajut-o tu. acoper-o tu daca ea va vrea sa iasa cu vreun baiat, desi cel mai bine am zis, sa le spuna parintilor de la inceput. si sa faci cumva ca fata aia sa te aleaga pe tine nu pe A. si in legatura cu ultima intrebare: NU ESTI C***! si ce daca suferi si iubesti un baiat? e dreptul tau. pentru ca tu iubesti nu faci alte chestii. e prostie sa zici ca daca suferi si plangi dupa un baiat ai fi c**. ai fi c*** daca nu ai suferi, daca nu ti-ar pasa, daca ai schimba baietii ca pe sosete si daca ai face altceva cu toti. deci bafta! si inca ceva: prietenei tale ii plac asa mult tiganii? ai nostri sunt mult mai frumosi. fa-o sa inteleaga asta.
Da mai dar maicasa nu m-ar crede pe mine pentru ca dabea ma cunoaste. Adica pe A o cunoaste de mai mult timp si maicasa zice ca ar fi cuminte dar habar nu are de ea si in fine.Si daca ar fi sa ii gasesc pr lui A ar fi super greu deoarece nu e asa frumoasa si e grasa.Are si ea un prieten cica dar de la mama naibii de departe rau.
Deci in primul rand ar trebui sa imi dai niste voturi c amia luat enorm sa iti citesc toata poveste . dupa aia nu esti o curva poate fetei aleia ii place de iubitul tau, nu ai cum sa scapi de ea incearca sa ii gasesti un prieten poate atunci nu ar mai fi geloasa si daca ii spune A ceva mamei prietenei tale spune-i ca nu e adevarat si ar trebui sa vorbesti cu iubitul tau pentru ca ii vorba de sorasa si poate o face sa inteleaga ac nu ii bine cu tipul cu care umbla acum. poveste prieteni tale e interesanta si daca vrei mai da-mi mesaje cu intrebari, vreau sa te ajut :*
Pfoai ce poveste faina.Mi lene sa citesc.prea mult Mi-e frica sa nu ma pierd prin litere de obicei citesc in stele aa e cu A si cu B e clar e vorba de tine si ca sa nu te faci de maro ai bagat acol ca esti prietena lu sandelu si lu gheorghe zamfir Aha clar.bine ca n-am citit