Asta nu cred ca are vreo importanta, daca e de la oras nu inseamna ca neaparat are fite, de multe ori noi ne grabim sa ne facem o impresie despre o persoana inainte sa o cunoaste cu advarat...fii tu insuti, iti gasesti cuvintele in acel moment...nu incerca sa o impresionezi cu o mie de complimente si tot felul de chestii, renunta la teama aia ca nu-ti face bine.mult succes si sper ca ti-am fost de ajutor cat de putin acolo
Incearca sa obtii o intalnire, fii sincer cu ea si nu forta nota... daca e de acord sa aiba o relatie cu tine o va face
Pai odata ce o scoti in oras, ii oferi sansa sa te cunoasca iar odata cu asta o sa-si dea seama de ceea ce vrei...nu incerca sa-i zici asta din prima.toate vin de la sine pe parcurs, si mai bine ai lasa facebook-ul, incearca mai bine sa o suni decat sa vb pe chat.
Asta nu cred ca are vreo importanta, daca e de la oras nu inseamna ca neaparat are fite, de multe ori noi ne grabim sa ne facem o impresie despre o persoana inainte sa o cunoaste cu advarat...fii tu insuti, iti gasesti cuvintele in acel moment...nu incerca sa o impresionezi cu o mie de complimente si tot felul de chestii, renunta la teama aia ca nu-ti face bine.mult succes si sper ca ti-am fost de ajutor cat de putin acolo
Pe face nu e ok -invit-o in oras si vb cu ea -Comunica si baga Chino la greu -Comunicare e cheia intr-o viitoare relatie sau una actuala!
Daca ai vorbit cu ea doar pe facebook cere-i sa va intalniti la un suc.iar tu incearca sa fii mai deschis si mai comunicativ!
anonim_4396 întreabă: