| kim33 a întrebat:

Buna TPU
am si eu niste problema de socializare cu fetele imi place o fata
mai mica ca mine cu 2 ani eu am 18 si ia 16 faa e ca sunt un baiat sincer si sentimentalist adica cand iubesc nu imi bat joc dupa ultima relatatie de 16 luni nu am mai avut iubita si ma inchis in mine
cum sa abordez fata incat sa nu par prost sau sa am umililesc
am vb cu ea doar pe fb desi suntem in curtea aceluiasi liceu ce sa fac sa o cunosc mai bine si sa invat sa socializez cu fetele
incat sa nu fuga de mine eu sunt mai retras de felul meu
nu as vrea a prietenele sale sa ii spuna sa nu a bage in seama
ce sa facc dau funda plsss
am nevoie de sfaturi de la fete si cei cu experienta

Răspuns Câştigător
| alexro93 a răspuns:

Asta nu cred ca are vreo importanta, daca e de la oras nu inseamna ca neaparat are fite, de multe ori noi ne grabim sa ne facem o impresie despre o persoana inainte sa o cunoaste cu advarat...fii tu insuti, iti gasesti cuvintele in acel moment...nu incerca sa o impresionezi cu o mie de complimente si tot felul de chestii, renunta la teama aia ca nu-ti face bine.mult succes si sper ca ti-am fost de ajutor cat de putin acolo

9 răspunsuri:
| alexro93 a răspuns:

Incearca sa obtii o intalnire, fii sincer cu ea si nu forta nota... daca e de acord sa aiba o relatie cu tine o va face

| kim33 explică (pentru alexro93):

Da dar nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca vreau sa fiu cu ea si ca o plac mult

| alexro93 a răspuns (pentru kim33):

Pai odata ce o scoti in oras, ii oferi sansa sa te cunoasca iar odata cu asta o sa-si dea seama de ceea ce vrei...nu incerca sa-i zici asta din prima.toate vin de la sine pe parcurs, si mai bine ai lasa facebook-ul, incearca mai bine sa o suni decat sa vb pe chat.

Da ca bine zici dar problema e ca nu stiu ce sa-i zic ma pierd total

Faza e ca eu sunt de la tara ea oras si nu stiu ce ii poate capul adica mie nu imi plac fetele cu fite...

| alexro93 a răspuns (pentru kim33):

Asta nu cred ca are vreo importanta, daca e de la oras nu inseamna ca neaparat are fite, de multe ori noi ne grabim sa ne facem o impresie despre o persoana inainte sa o cunoaste cu advarat...fii tu insuti, iti gasesti cuvintele in acel moment...nu incerca sa o impresionezi cu o mie de complimente si tot felul de chestii, renunta la teama aia ca nu-ti face bine.mult succes si sper ca ti-am fost de ajutor cat de putin acolo

| Danysan a răspuns:

Pe face nu e ok -invit-o in oras si vb cu ea -Comunica si baga Chino la greu -Comunicare e cheia intr-o viitoare relatie sau una actuala!

| sayWhaaat a răspuns:

La felul cum scrii, o sa mori singur!

| MadyHas a răspuns:

Daca ai vorbit cu ea doar pe facebook cere-i sa va intalniti la un suc.iar tu incearca sa fii mai deschis si mai comunicativ!

| AlexBytheway a răspuns:

Da`i sa sara, da`i sa sara frate.