Depinde de fiecare in parte si de varsta, baieti de 15-20 de ani din cauza pubertati au un chef nebun de facut sex
suntem obsedati de mancare, aer, apa nu? sexul e o nevoie biologica nu e vb de o obsesie si de o nevoie umana
Este importanat sa se stie ca fara o viata sexuala satisfacatoare pentru ambii parteneri, mai devreme sau mai tarziu relaţia lor se va incheia. In acelasi timp, este adevarat ca exista si alte lucruri importante in viata, dar tot atat de adevarat este si faptul ca viata sexuala este una dintre componentele extrem de importante. Trebuie sa existe un echilibru pentru ca lucrurile sa functioneze. Inca din primele momente urmasii lui Adam le-au transmit reprezentantelor sexului frumos ca sunt atrasi de ele, insa domnisoarele sunt cele care hotarasc cat de departe putem merge si mai ales cand. Te asigur ca nimic nu este mai surprinzator pentru noi decat o partida de sex de la prima intalnire. Orice barbat va dori asta adica din prima clipa sa faca sex, chiar daca putini recunosc aceasta dorinta. Din acest motiv s-ar putea, sa-ti fi ramas si tie ideea ca majoritatea barbatilor sunt niste obsedati, care sunt dispusi sa faca sex cu oricine, oricand si in orice conditii.Ai si tu dreptate insa doar partial in multe situatii fiind valabila si .....viceversa.
Pentru ca sexul, de la o anumita varsta, este o necesitate fiziologica! Pana atunci insa, baietii cred ca in felul acesta vor deveni oameni mari!
Hey! ツ
Fetele se imbraca tot mai provocator, baietii au tot mai putina minte... ce poate sa iasa din asta?
In primul rand toti baietii se gandesc la asta doar ca nu o spun mereu.Cei care o spun nu gandesc prea mult sau nu tin cont de cat de penibili sunt in fata fetelor. Diferenta este nivelul de cultura al fiecaruia. In functie de acesta baiatul poate sa se comporte oarecum okay sau sa se comporte precum un caine in calduri daca este mai prost.
Este vina voastra, a fetelor daca ii bagati in seama pe cei care sunt clar obsedati si care nu stiu altceva decat sex.
In fine. Principalele motive ar fi :
✦-Lipsa de afectiune
✦-Nu se pot controla
✦-Nu stiu sa faca altceva
✦- Li se pare cool
✦-Ei cred ca se maturizeaza asa...
✦-Au vazut asta la altii
✦-Curiozitatea
✦-Continutul obscen pe care il poti gasi oriunde, mai ales in secolul acesta
✦-Hainele foarte provocatoare
✦-Comportamentul unor fete asa mai...
✦- Li se spune ca este "natural" sa fie asa.
Cam atat cred... Succes!
Influenţele pe care fetele le fac în a se expune ca mîncare atunci când eşti flămând şi libido-ul acestora în ceea ce priveşti afecţiunea (fetele se pupă se îmbrăţisează băieţii doar întind mâna şi duc lipsă de afecţiune care devine cam sexuală)
alte motive sunt internet-ul prin " p%$" şi profanarea femeii doar ca frumuseţe prin expunere.
Şi mai demult erau dar nu caţi există acum aşa că ai grijă
Poti sa o numesti si obsesie daca vrei, insa pana la urma e o necesitate fiziologica si o placere in acelasi timp, daca ai de ales dintre a te simti bine si a nu te simti bine tu ce ai alege?
hellokitty_1136 întreabă: