Eu sunt de parere ca daca verisoara a incercat sa va faca lipeala, atunci ei vorbisera ceva inainte....doar nu se apuca vara asa de capu ei sa va combine.
daca tot vorbiti de mult timp eu cred ca ai incredere in el si probabil si el in tine. ai putea incepe prin a-l intreba daca are prietena. daca are atunci mai astepti. daca nu are ai putea sa ii spui ca nici tu nu ai (asta daca e adevarat). si ai putea sa inepi cam asa:"stii...ca tot vorbim de mult timp eu am multa incredere in tine si chiar te simt apropiat mie. te consider pur si simplu un baiat special.as vrea sa iti spun ca orice s-ar intampla dupa asta eu vreau sa aramanem buni prieteni ca inainte. dar acum as vrea sa te intreb daca nu ai vrea sa iesim din zona prieteniei.adica eu te plac foarte mult si am tinut acest secret numai pentru mine. daca vrei ma faci cea mai fericita fata. daca nu sa stii ca iti respect decizia. "
e important sa stii ca nu e sfarsit de lume daca nu accepta.sa ramaneti buni prieteni ar fi excelent in acest caz
multa bafta si sa ma anunti si pe mine ce ti-a zis
funda? te rooog
Poi daca nu era el inseamna ca nu el ti-a zis ca te place deci nu sunteti decat prieteni.
Eu cred ca are pe alta si crede ca nu stii sau daca nu are atunci comunicarile voastre via sms erau doar ceva legat de prietenie si nimic mai mult. Daca te placea cred ca ti-o spunea mai devreme.