| SaRiNoOtZa a întrebat:

Am si eu o curiozitate.Este adevarat ca daca un baiat iti pune mana pe sanii ei nu mai cresc? Fiindca mama mi-a spus ca daca iti pune un baiat mana pe sanii nu mai cresc.Multumesc frumos. Funda + Vot!

Răspuns Câştigător
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Daca ar fi asa toate fetele ar avea sanii minusculi. Poate vezi ca peste un timp zice ca daca un baiat iti pune mana pe fund iti apare celulita in 2 zile.Mare prostiebig grin

14 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Nu e adevarat straight face
Cati ani ai?laughing

| doarEu001 a răspuns:

Nupbig grin mami tau a spus asta doar ca sa te protejeze.in zilele noastre tot mai multe fetite fac lucruri nepotrivite pentru varsta loroh go on

| danifx2 a răspuns:

laughingrolling on the floor era sa scuip sucu pe monitorlaughing

| Doηηa a răspuns:

Nu e adevărat. Creşterea sânilor nu are nici o legătură cu atingerile băieţilor.

| covaci101 a răspuns:

Din contră, cu cat îi masezi mai mult cu atat cresc mai frumoşi! big grin

| cocoeu a răspuns:

Cea mai tare faza auzita in viata mea. felicitari pentru mama ta

| COD ROSU a răspuns:

Te-am mintit. Daca lasi baietii sa iti puna mana pe sani iti vor creste mari si frumosi.

| ARSENÁL a răspuns:

Mama ta are impresia ca inca mai traim in vremurile ei...

| sporu a răspuns:

Ba nu i adevarat, sani tai pot creste normal doar ca mama ta vrea sa nu iti puna nici un baiat mana pe sani, cel putin nu inainte de 18 ani. Asa ca iti poti masa sanii fara probleme ca tot vor creste...

| SaRiNoOtZa explică:

Am 15 ani si normal ca nu cred astalaughing)Dar am vrut sa vad si parerea voastra.Mama este doar speriata ca ar putea sa imi puna cineva mana pe sanii, dar deja mi-a pus si sanii mei au crescutlaughing

| COD ROSU a răspuns (pentru SaRiNoOtZa):

Ti-am spus eu ca asa e!? laughing

| Alexandrapinkrose a răspuns:

Normal ca nu e adevarat! Ti-a spus asta ca sa nu faci cumva vreo prostie! Cum ar fi sa te culci cu cineva!

| serjQKyG a răspuns:

Nui adevarat cresc mai mari si mai repede

| RamonaHa a răspuns:

Mama ta te-a minti! Poate asa vrea sa te tina departe de baietiwinking