| Alleee18 a întrebat:

Buna TPU.am si eu o dilema.am un prieten de trei luni...azi am implinit, si ma gandeam ca el este extrem de sensibil.de cateva ori a inceput sa planga la web si la telefon.credeam ca fetelor le plac baietii carora nu le e frica sa si arate sentimentele dar acum ca mi s-a intamplat pe pielea mea nu mai sunt asa sigura. vreau un sfat.Sa il schimb sau nu.Am puterea asta dar nu stiu daca vreau sa o fac sau nu. dau fundita pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| mihaela_7412 a răspuns:

Pai daca o plans inseamna ca insemni ceva pentru el si il doare, e bine asa e sensibil ce ai vr sa nu ii pese de tine.mai rara gasesti baieti de astia uite asa am patit si eu cu un tip ionut era un copil am fost prima LUI PRIETENA imi cerea voie sa iasa cu prietenii lui imi facea toate mofturile si m-am sat de el vr un baiat altfel si m-am desp de el au trecut vreo 8 luni de atunci si mei dor de el il vreau inapoi vr copilu de odata acum are prietena si nu mai vr sa vb deloc cu mine.vezi nu fa prostia pastreazal asa cum e ca nu mai gasesti ca el, fii fericita si nu fa prostia mea si eu credeam ca tot timpu ma va iubi pe mine dar nu a fost asa ai grija :*

6 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Fa sex cu el. O sa te excite treaba astarolling on the floor

| Alleee18 explică:

Va rog,,. chiar nu stiu ce sa fac

| Just a kid a răspuns:

De ce sa il schimbi? nu multe au norocul de a da peste baieti care is sensibili, care stiu sa arate ce simt.gandestete ca unori se duc relatii pentru ca nu se zic adevaratele sentimente.lasal asa si fii fericita ca il ai:*

| Maddu a răspuns:

Nu il poti schimba crede-ma probabil il poti influenta cumva dar de schimbat nu poate nimeni asa e el.Stiu multe si l-ar dorii asa dar pur si simplu daca tu vrei neaparat sa te desparti de el pentru ca nu mai ti la el si nu vrei sa il ranesti iti va fi greu din cauza ca plange te vei simtii tu prost din cauza asta dar nici nu imi potiu rezista alaturi de el. inteleg te simti prost dar daca ai vrea sa te desparti de el trebuie sa o faci chiar daca plange pana la urma amandoi trebuie sa fiti fericiti iar daca ar mai ramane langa tine probabil stie ca faci asta pentru el chiar daca s-a cam stins. focul asta sa zic asa:*

| CrySsa_4535 a răspuns:

De ce sa il schimbi? vrei unul care sa fie super orgolios si rece cu tine? Eu una as ramane cu el, mi-as dori un astfel de baiat. Iubitul meu la inceput era super orgolios si nu imi era bine deloc. mi-as fi dorit sa fie altfelhappy

| jordan_8604 a răspuns:

Depinde mult de ce a inceput sa planga.Problema este dupa parerea mea ca acest baiat te iubeste cu adevarat, si absolut orice vb de a ta il poate ranii.Incearca sa vb cu el si sai explici ca persoana lui inseamna foarte mult pentru tine, mai spune-i sa nu-i fie frica ca nu il vei parasii asa usor. Probabil intr-un cuvant ar trebui sa il incurajezi si sa-l faci sa aiba incredere in tine. El nu plange degeaba, Plange ca il doare anumite gesturi sau cuvinte spuse sau facute de tine. Daca tii la el arata-i ca il iubesti si asta o sa il linisteasca. Explicai ca nu are rost sa planga din orice pentru ca asta te deranjeaza pe tine. Ce pot sa iti spun este ca si eu am trecut prin aceste sentimente dar m-am vindecat. Asa ca multa bafta! Si nu uita comunicarea intr-o relatie este foarte importanta.