| RaulSiAtat01 a întrebat:

am si eu o dilema.
Dupa ce am vorbit cu o fata vreo 2 saptamani, ne-am sarutat.
Am plecat din oras 1 zi (am avut probleme de famile)
Si cand m-am intors am aflat ca ea s-a cuplat cu altu.
La inceput eram ceva de genu WTF?, dar dupaceea mi-am dat seama ca trebuie sa o las.(asta sa petrecut prin Ianuarie)
Acum tot imi trimite mesaje cu textele "te iubesc" si dupaceea "scuze, nu tu" si poze cu iubitul ei pe snapchat, si mereu cand imi scrie simt un sentiment de nostalgie.
Acum va intreb pe voi: Sa ma bag in seama cu ea sau sa o las?
Cer maxima seriozitate.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate, las-o! Da ce!? Nu mai sunt fete?laughing. Daca a facut asta, a facut-o cu cap, s-a gandit la tine. Tu, daca o ierti acum, cu siguranta va spune, lasa ca mai fac, oricum ma iarta! Si se va obisnui asa! Nu! Stai calm...de la un sarutoh go on.
Cauta ti o fata cuminte si fidela, nu care se pupoa cu toti si apoi vine si si cere scuze, asa ceva nu se face.
Fete sunt o gramada. Viata de abia acum a inceput pentru unii dintre noi... vorbeste cu ea. Fi ti doar prieteni si atat happy

| RaulSiAtat01 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru support, si pentru seriozitate

5 răspunsuri:
| Pacala a răspuns:

Eu zic sa nu o bagi in seama deloc.
Argumentez: daca te-a sarutat pe tine apoi s-a cuplat cu altul, inseamna ca nu avea o parere suficient de buna despre tine (nu pe tine te-a ales, ci pe celalalt). Si daca intai se saruta cu unul, apoi umbla cu altul, va face la fel intotdeauna. Deci daca va fi cu tine, te va insela si o sa suferi. N-are rost sa-ti pierzi timpul cu una de genul.

| neutrino a răspuns:

Cine pleaca la plimbare, pierde locul de onoare. Lupta pentru acest loc!

| AnotherOne02 a răspuns:

Asta cred ca este cam dusa.Ori face misto de tine ori e beata mereu.
Oricum gasesti tu o fata care sa te merite. happy

| sbego a răspuns:

Ti-o spun pe scurt si fara cenzuri: Frate, e o curva care spune "te iubesc" la fel ca "buna ziua" las-o naibi si cauta altalaughing Funda? big grin