In primul rand inchiriezi cabana, faci lista de invitati.In al doilea rand daca e petrecerea ta si a amicului tau va trebui sa faceti cinste.Vezi aproximativ cati initati aveti si cumparati mancare si bautura banuiesc.In al treilea rand sa fie muzica de toate genurile.In legatura cu dormitu fiecare isi alege unde sa doarma sau poti sa te gandesti tu cam unde e locul fiecaruia si vezi care e sau nu de acord.In legatura cu tinuta trebuie sa te imbraci zic eu lejer, un trening.Eu sincer am vazut si baieti care dorm in pijamale la cabana dar mi se pare amuzant, eu zic ca un trening ar fi cel mai potrivit sau niste pantaloni scurti, bineinteles altii decat cei cu care ai stat ziua.Nu te mai stresa in legatura cu imbracamintea, cel mai important e ca toata lumea sa se simta bine.Have fun!
Ce face? Cum se procedeaza spre sfarsit? Faceti curatenie, nu ii lasati cabana omului data peste cap. Tinuta pe timp de noapte? Acum e vara, merge si in chiloti daca va permiteti, daca nu, pantaloni scurti, un tricou... Va distrati, nu mergeti la pomana.