| jasmine11 a întrebat:

am si eu o dilema. ultimul contact sexual a fost ieri seara, a fost protejat si, am sunt foarte sigura ca nu a patruns nimic saptamana asta am facut-o numai de 2 ori si am fost foarte sigura ca nu pot ramane, si sunt si pe zilele nefertile, azi trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a venit, si de ieri mi-e tot greata, dar nu imi vine sa vomit, specific ca am probleme cu stomacul, si din cauza asta imi vine starea de greata, dar inainte sa imi vina menstruatie imi sunt tari sani si ma dor, si acum ma dor, dar nu mi-a venit si nu stiu de ce. va rog sa ma ajutati!

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Simptomele de sarcină apar după 2-3 săptămâni de la concepție, atunci când nivelul proteinei hCG crește suficient de mult pentru a fi depistat în urină.
Dacă nu ai avut niciun act sexual neprotejat, nu ai de ce să-ți faci griji.
În caz contrar, numără 24 de zile de la contactul cu pricina, și fă un test de sarcină.
Baftă!

| kryszta a răspuns:

Greu de explicat cel mai bine ar fi sa mergi la farmacie si sa iti cumperi un test de sarcina nu costa enorm de mult ti-l recomand pe cel cu numele"barza" l-am folosit si eu oata cand nu am fost sigura si e 99% sigur! sper ca ti-am fost de folos:*

| raadulica1999 a răspuns:

Vezi pe clopotel la intrebarile sexologului

| roxxy25 a răspuns:

E posibil sa ai stare de greata de la stomac dar nu ar strica sa-ti faci un test de sarcina! De regula, te poti simti rau si inainte sau in timpul menstruatiei!