| andreeeeeeeeeeeeeee a întrebat:

am si eu o foarte mare problema! azi e ziua relatiei noastre, si nu am nici un ban! daca vreti sa imi dati niste ideei de cadouri concepute de mana! va rog frumos! dau funda ideei speciale!

7 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

Scrie-i pe o hartie alba cele mai frumoase ganduri sau o dorinta data de simbolul acestei zile, sau propune-i un joc cu ocazia aniverasrii si da-i o gramada de biletele albe pe care trebuie sa le umple cu intrebari si ganduri la care trebuie sa raspunzi in scris.nu aveti voie sa vorbiti decat la sfarsit. dupa ce va sarutati.Cum iti suna? Nu ai nevoie de bani ca sa iubesti ai nevoie de bani ca sa iti asiguri un minim de resurse pentru un trai decent si atat dar nu cumpara sentimente.

| Keyko a răspuns:

O bratara facute de manuta ta!
http://www.youtube.com/watch?v=rXmIZqqmP2s
http://www.youtube.com/watch?v=E9GdATWGpJ4&feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=96I-CnWwPSM&feature=related

Sau si mai bine: gateste ceva! nu stiu sigur daca esti baiat sau fata dar pari baiat. fa ceva simplu de exemplu

1pachet unt/ margarina
1pliculet praf de copt/jum lingurita bicarbonat
1cana de zahar
faina 500 g
1-2pliculete de zahar vanilinat
6oua
250gr de gem prune sau cu cat mai mult cu atat mai bine. nu prea conteaza daca e de prune sau alt fel
Preparare:

etapa 1
Se topeste untul la foc mic apoi se pune zaharul, se amesteca pana la topirea acestuia.

etapa 2
separam ouale astfel:albusurile intr-un castron, galbenusurile in altul.

etapa 3
peste galbenusuri se adauga zaharul vanilinat si praful de copt; Apoi toate acestea se pun peste amestecul de unt si zahar.

etapa 4
Se amesteca bine bine pana se obtine o compozitie gen crema, apoi adaugam faina pana cand amestecul devine usor tare, sa il putem modela cu mana, fara sa se lipeasca de degete;

etapa 5
albusurile le batem bine cu mixerul, pana cand acestea se transforma in spuma.

etapa 6
Intr-o tava medie se pune aluatul in strat potrivit(nu punem tot aluatul, mai oprim putin pentru a mai avea ce rade deasupra prajiturii).
peste aluat se adauga gemul de prune, iar peste gem se pun albusurile batute.

etapa 7
peste putinul aluat ramas mai adaugam putina faina, iar cand acesta s-a mai intarit il radem deasupra tavii cu prajitura.
Il lasam la cuptor 20-25min pana se rumeneste usor coca de deasupra. Apoi lasati la racit 5-10min.
la etapa 7 poti sa faci inimioare din coca

sau mai usor poti face niste clatite pe care se le tai apoi in inimioare si sa scrii cu o dulceta deasupra numele voastre

scrie o poezie :) sau o scrisoare de dragoste. sau fa toate chestiile de mai sus. eu sunt fata si sa stii ca asta mi-ar placea sa primesc.

| Oana92 a răspuns:

Fa un colaj cu poze cu voi, gasesti multe programe de genul asta(photodex). sigur o sa-i placa.

| Xtadelo a răspuns:

Poi du-l in locul in care v-ati intanlit pentru prima oara sau mergeti intr-un loc special pentru voi.
Bafta.

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Uite ce ai putea face:
1.Sa te imprumuti de bani.
2. Poti gati o cina romantica!
Succes!

| RUDOFL4X4 a răspuns:

Pai spune-i ca nai timp pana pe seara, seara duo/dul intr-un loc romantic il iei in brate si incearca sa ii cumperi o cutie de cicolata sau ceva de genu bafta

| Moon95 a răspuns:

Poti sa-i faci o surpriza si sa o inviti la tine acasa
fa din seara aniversarii voastre o seara de neuitat