| blablabla123 a întrebat:

Buna TPU:*! Am si eu o FOARTE mare problema :-s. Trebiue sa aleg dintre 2 baieti: Bogdan ori Cristi
>1.Bogdan-. Am avut o poveste foarte frumoasa in trecut. Nu am reusit sa fim imtreuna dar vorbeam cu orele la telefon si eram foarte apropiati. M-a lasat de o ori " cu ochii in soare", dar ma tine ceva legata de el.; x. >Si...:" aseara ma tot gandeam la algerea pe care trebuie sa o fac si am adormit cu gandul la asta si am visat ca vine Bogdan la mine ma ia in brate ma saruta etc!, eram fericiti impreuna. Si de fiecare data cand iesim in grup se uita asa fascinat la mine si cand vorbim unu cu alta nu uitam fix in in ochii unu in ochii celuilalt.

2. Cristi >- este genul de baiat popular. Il plac de 1 luna si pot spune ca tin mult la el. De fiecare data cand iesim in grup afara vorbeste frumos cu mine si se uita fix in ochii mei.

Ce sa fac? [ niciunul dintre baieti nu stie ca il plac si dupa alegera asta o sa. i spun alesului ca. l plac ]

FUNDAAAAAAAAA! :*:*:*:*
Ai un raspuns pentru blablabla123?

Răspuns Câştigător
| Onutza14_4774 a răspuns:

N u iti pot spune pe cine sa alegi...uh trebuie sa alegi pe cine simti uh ca iubesti.si iti dau un sfat alege cu inimawinking. amdoii baieti mi se par de treaba
Dar ai grija la cristi pentru ca este popular inseamna ca mai are si alte admiratoare in afara de tine.sau s-ar putea sa incerce sa te vrajeasca
Bogdan mi se pare un baiat foarte ok care din cate mi-ai spus uh te cam iubeste
uh trebuie sa alegi pe care til doresti in continuare langa tine
Sucess:*

6 răspunsuri:
| Dennys1521 a răspuns:

Alegel pe cristi
incearca ceva nouwinking

| Karisma a răspuns:

Buna! dupa parerea mea alege-l pe Bogdan, stiu si eu, alege-l pe acel baiat care il doreste inima intreaba-i pe ambii ce simt pentru tine.Asigura-te ca nu au prietene. Funda?

| Kafeeaua a răspuns:

Care crezi tu ca este mai bun pentru tine.
Pare destul de interensant bogdan ...si nu trebuie sa te uiti la cristi pentru ca e popular.
dack u spui ca ai avut o poveste frumos cu bogdan incearca sa o continuati...

| Cloudless a răspuns:

. Mi se pare putin sec... dar fie. Verifica mai intai daca chiar tin la tin amandoi, asta daca inca esti indecisa. Daca amandoi recunosc ca simt ceva pentru tine atunci fa in asa fel incat sa poti sa mergi la o intalnire cu fiecare dintre ei, pe rand, dar fara ca ei sa stie de existenta unui al doilea "concurent" pentru tine. La finalul fiecaruia vezi cum sau descurcat amandoi si cum au reusit sa se apropie de tine. Indiferent care e, nu regreta, mai bine unul mai putin popular si mai vechi care e bun, te cunoaste, vorbeste frumos cu tine si e mereu atent la ceea ce ai nevoie decat unul nou care nu are habar cum sa trateze o fata. Acelasi lucru si vice versa. Insa ai putea avea si o a treia varianta, aceea ca amandoi se poarta aiurea cand sunteti numai voi doi.

| albrosie a răspuns:

Cum a spus si onutza14 alege cu inima nu cu ochi
alege-l pe cel care te iubeste mai mult nu ii cunisc pe baieti ca saiti spun care este ok si care nu dar din descrierea ta mie mi se pare celmai oke baiat bogdan dar cristi e genul plin de fete plin de amice si amici astia nu-s de rasa buna sa zic asa succes si ai grija ce faci cu ei

| gabrielaoana11 a răspuns:

Cristi dar nu te lua dupa noi si dupa inima