| blablabla123 a întrebat:

Buna TPU:*! Am si eu o FOARTE mare problema :-s. Trebiue sa aleg dintre 2 baieti: Bogdan ori Cristi sickAm avut o poveste foarte frumoasa in trecut. Nu am reusit sa fim imtreuna dar vorbeam cu orele la telefon si eram foarte apropiati. M-a lasat de o ori " cu ochii in soare", dar ma tine ceva legata de el. straight face; x. >Si...:" aseara ma tot gandeam la algerea pe care trebuie sa o fac si am adormit cu gandul la asta si am visat ca vine Bogdan la mine ma ia in brate ma saruta etc!, eram fericiti impreuna happy. Si de fiecare data cand iesim in grup se uita asa fascinat la mine si cand vorbim unu cu alta nu uitam fix in in ochii unu in ochii celuilalt.
2. Cristi >- este genul de baiat popular. Il plac de 1 luna si pot spune ca tin mult la el love struck. De fiecare data cand iesim in grup afara vorbeste frumos cu mine si se uita fix in ochii mei.

Ce sa facstraight facestraight facestraight face? [ niciunul dintre baieti nu stie ca il plac si dupa alegera asta o sa. i spun alesului ca. l plac happy ]
FUNDAAAAAAAAA! :*:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Pandicorn123 a răspuns:

Intreaba-i care te place mai mult. fa ce iti spune inima care crezi tu ca e mai frumos care e mai apropriat de vartsta tha care e mai pe placul tau nu numai la frumusete ci s la comportament. intreaba-i ce lucruri le plac gaseste ceva in comun cu ei si care are cele mai multe in comun al e alesul nu te descuraja curaj pujtoaiko curaj. bafta si succes! funda?

5 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Prima oara te intalnesti cu cristi. doar voi 2, singuri.
dupa aceea cu bogdan. la fel singuri.
cel care te face sa iti bata inima mai tare ala e cel pe care il placi mai mult big grin.
asa zic eu :*

| Eℓℓa a răspuns:

Buna @blablabla123!

In opinia mea cred ca ar trebui sa-l alegi pe Cristi, pentru ca se comporta frumos ceea ce si tu ai specificat.Iar Bogadn te-a mai lasat cu ochii soare.De ce nu ar mai face-o si acum?
Depinde si ce ai cu fiecare in comun,de comportament,cu care te simti mai bine.
Oricum ce sfat iti dam noi pe TPU, este o parere pentru ca noi nu-i cunoastem personal. Sfatuieste-te cu prietena ta cea mai buna, cu mama ta.

Sper sa alegi pe cel care te merita cu adevarat! Bye!batting eyelashes

| Haose a răspuns:

Alegema pe mine smug

| MiruunaaaAndreeeeeaaa a răspuns:

Wowlaughing ce poveste...ff frumoslaughing.paii.ascultati inima>big grinbig grin< Funda?batting eyelashes

| blablabla123 explică:

Este o greseala in scriere:d. este vorba de Bogdan de la " Am avut o poveste foarte frumoasa in trecut. Nu am reusit sa fim imtreuna dar vorbeam cu orele la telefon si eram foarte apropiati. etchappy"