| alexandra19021993 a întrebat:

am si eu o incertitudine, poate puteti sa ma ajutati cu o parare.Ma numesc Alexandra si vorbesc cu Bogdan, iubitul meu, de 2 ani si jumatate.Practic aveam 17 ani neimpliniti cand ne-am cunoscut.Tin sa precizez ca el este cu 7 luni mai mic ca mine dar acest fapt nu a fost niciodata un impediment in calea fericirii noastre.Problema mea persista de ceva vreme, mai precis de un an incoace, grav este ca in ultimele 2 luni a inceput sa se adanceasca.Simt ca prietenul meu parca imi ascunde ceva,parca ocoleste ceva ce eu nu ar trebui sa aflu.A inceput sa iasa cu prietenii la terase, fotbal si in oras fara mine, fapt ce nu il regasesc deloc pana acum 2 luni.Mi-a spus ca ii place viata prietenilor lui, ca stiu sa-si traiasca viata, parca la un apropo la adresa mea..Nu i-am interzis niciodata nimic,nicio iesire undeva,s-a "pedepsit" singur as putea spune,si o data cu el si pe mine.El se supara repede daca eu ies fara el,dar eu ce sa mai zic? Am observat ca ma cam ignora,uita sa ma mai sune, inainte ma suna prea des, acum..Nu imi mai spune ca ma iubeste, rar, si atunci din graba.Chiar si cand suntem in pat, dupa ce "isi satisface poftele" nu imi mai zice nimic, de parca eu as fi fost o aventura si nu ma cunoaste de nicaieri.Nu ma mai trateaza cu atata dragoste si afectiune cu o facea pana nu demult! Pur si simplu ma simt data la oparte, respinsa.Am vorbit cu el,am incercat sa clarific situatia,am vorbit si cu mama lui,iar ea m-a asigurat ca nu ma inseala cu nimeni, pentru ca zice ea, ar fi fost prima care ar afla.Am gasit in id-ul lui id-uri de fete chair si o fata straina care s-a bagat in seama cu el, se pare ca era una de moravuri usoare.Am intrebat-o ce treaba are cu Bogdan, daca au mai vorbit si sa-l stearga din lista lui, la care tipa mi-a spus ca daca el ma iubeste de ce umbla sa filtreze cu alte fete..Ma simt oribil si incerta.Am vrut sa ma despart de el de cateva ori insa el a refuzat de fiecare data. Zice ca ma iubeste,ca nu are nimic de ascuns, dar vocea lui minte, cel putin asa cred eu.is intre cer si pamant,nu stiu ce am de facut,am facut tot posibilul si imposibilul sar nu am reusit... ajutati-ma voi cumva,cu un sfat, parere, orice! Sunt disperata si distrusa.plscrying

8 răspunsuri:
| Ciorba232232 a răspuns:

O sa fiu sincer cu tn.Asa sunt baietii nu te speria

| alexandra19021993 explică (pentru Ciorba232232):

Eu inteleg ca asa sunt, dar dupa 2 ani si jumatate..nu vreau sa cred ca am pierdut vremea aiurea si mai mult, ca o voi pierde in continuaresad

| motherfucker a răspuns:

Vremea nu ai pierdut-o aiurea. Dar sa stii ca iubirea nu tine la nesfarsit... o relatie de lunga durata se bazeaza mai mult pe respectul reciproc. Dragostea dispare in timp, nu de tot, dar se mai dilueaza ca sa zic asa. Mai mult intervine obisnuinta. Crede-ma ca stiu ce vorbesc... m-am despartit dupa o relatie de 4 ani din cauza asta. Nu iti fie greu sa vorbesti cu el sa ii spui ce simti si incearca sa iei o pauza. Spune-i ca ai nevoie de o pauza sa iti pui ordine in ganduri si daca te iubeste cu adevarat te va cauta.

| ForeverWarrior a răspuns:

Fa niste cercetari, pune niste oameni de incredere sa-l urmareasca, si vezi ce face si dupaceea vezi daca te minte in fata sau iti ascunde ceva.Nu esti obligata sa ramai cu el daca te trateaza asa parerea mea.Si nu toti baietii sunt asa crede-ma! Vei gasi candva si acel om care sa te merite.

| LaraClarice a răspuns:

Poate trece printr-o perioada mai grea...nu neaparat sa fie suparat din cauza unei probleme. Poate se schimba, se maturizeaza si o data cu asta isi schimba si modul de a fi, poate ca sentimentele lui fata de tine s-au schimbat. uneori se intampla pur si simplu sa dispara acea,, iubire arzatoare". E ceva normal la varsta asta. Ar fi bine sa vorbesti deschis cu el despre chestia asta. Probabil nici el nu isi da seama ce i se intampla.
Si referitor la tipa aia...o fi fost una care il place si stie ca are prietena si cum spuneai ca e de moravuri usoare incearca sa va strice relatia. Poate o avea de mai mult timp in lista, dar asa,, ca o simpla cunostina sau amica".

(http://www.ptroa.co.il/petition/ semneaza petitia si da-o mai departe)

| Crocaa a răspuns:

Din tot ce ai scris eu inteleg ca baiatul asta nu mai e preocupat de tine.Sa fie varsta de vina? Sau anturajul? Nu stiu daca putem afla dar putem incerca.Ce-ar fi sa-i acorzi mai putina atentie? Ca sa poata in felul asta sa se intrebe si el "mai, oare ce face ea de nu ma suna? pe unde o fi si cu cine?". Lasa-l putin sa-ti simta dorul, pentru ca probabil are tot ce-si doreste si s-a obisnuit cu binele, ar fi cazul sa schimbi putin placa.Asa ca in viitorul apropiat ar fi indicat sa-l lasi pe baiat sa-si dea seama ce are langa el si sa pretuiasca pana nu e tarziu.Fa-l gelos daca e nevoie dar sa nu cedezi in fata lui atata timp cat se comporta cum nu trebuie cu tine, fi mai indiferenta si arata-i ca ai si alte lucruri mai importante de care sa te ocupi si nu plangi in pumni daca el prefera sa mearga la o bere cu baietii in loc sa stea cu tine.

| zZAlexandruZz a răspuns:

Ai pierdut vremea aiurea, are o alta iubita, stai linistita. 2 jumate pentru un baiat e mult sa stea cu o fata, are si el nevoie de o schimbare.

| Silviu591 a răspuns (pentru Ciorba232232):

Taci ciorbo. daca tu esti asa nu inseamna ca toti sunt asa happy