| bibibubuliana a întrebat:

Buna TPU am si eu o inrebare m-am despartit de prietenul meu si el vrea sa ne impacam .Ce sa fac va rog ajutatima ? "Multumesc".

Răspuns Câştigător
| Antraxxxu a răspuns:

Depinde cat de mult tii la fostul tau prieten. dar daca a facut o greseala care nu poate fi uitata... nu cred ca e bine, adica daca te-a ranit profund. dar daca a facut o greseala minora eu zic sa-ti asculti inima. Oricum daca inca il iubesti.te vei intoarce la el indiferent daca vrei sau nu.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru Antraxxxu):

Toata lumea face greseli, nu toata lumea i-si da seama de ranile provocate de greseala respectiva.

5 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna!
Trebuia sa precizezi de ce v-ati despartit pentru a te ajuta sa iei decizia corecta.

Daca tu il iubesti si poti trece peste motivul despartirii, atunci, de ce nu? Impaca-te cu el!

Răspuns utilizator avertizat
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Trebuie sa faci asa cun iti dicteaza inima, sufletul, dar ai grija ...nu uita si de ratiune.

| aaadddee95 a răspuns:

In primul rand asigurate ca el te mai iubeste inca... daca tu il iubesti foarte mult poate ar merita o sansa.gandeste-te cum iti vorbea cand erati impreuna cum se purta cu tine. daca consideri ca merita o sansa impaca-te cu el si daca asa iti spune inima ca il iubesti nu iti distruge fericirea. sper ca tia-m fost de ajutorlove struck