| cypryan11 a întrebat:

Am si eu o intrebar foarte simpla, de ca daca unor fete le arati ca le iubesti si ai face orice pentru ea isi bate joac, oare crede ca orice ar face as iertao la nesfarsit?

Răspuns Câştigător
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Tu ce crezi? Ar trebui sa o faci sa fiarba de nervi.Ii dai mesaj si ii spui asa:"Hey buna.Am vrut sa iti spun ca nu mai doresc sa fiu cu tine ca nu stii sa ma apreciezi, am vazut acum cateva zile o fata si comunic cu ea si am inceput s-o plac.Imi pare rau si succes".Si oricat de mistocara ar fi tot o va afecta si sa vezi ce te cautahee hee.Si tu trebuie sa te comporti foarte nepasator. Daca zici ca nu poti fi nepasator atuncea cand iti vine in cap sa o suni sa vezi ce mai face, mai bine te-ai gandi cum ti-a facut si crede-ma ca daca iti reamintesti ca si-a batut joc de tine iti piere orice chef de a o mai cauta. Daca te plictisesti, adunati niste prieteni si du-te la biliard sau unde iti place tie si sa vezi ca iti va fi mult mai bine fara eahappy

9 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Dap, si e acelasi chestie si cu baieti, e o problema de necontrol, nu vrei, sa te schimbi, doar dupa ce ai pierdut in vezi adevarata valoare

| cypryan11 explică (pentru NatureSelf):

Daca ai stii de cat timp incerc sa o schimb dar na oricum de cateva zile nu am mai auzit unul de altul, dar ea stie ca nu o sa mai gaseasca un baiat ca mine dar nu inteleg de ce se poarta asa

| NatureSelf a răspuns (pentru cypryan11):

Iubeste sa fi iubit(a) respecta sa fi respectat(a) cei care nu indeplinesc aceste conditi, nu merita. crede-ma

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Frate,iti dau eu un sfat ca de la baiat la baiat.Un baiat nu trebuie sa-si arate niciodata dragostea, decat dupa ce fata si-o arata ca dupa aia fetele iti vad punctul slab si il ataca. Daca isi bate joc cineva de tine nu ar fi mai bine sa fi tu mai cu coarne si s-o lasi in pace? sau daca vrei sa ii dai K.O sa zici prin scoala ca gagicata ti-a facut sex oral? Faci cum vrei dar mai bine ai lasa-o.Nu se merita pentru o fata happy.

| cypryan11 explică (pentru DirectDinBerceni92):

Mersi dar am de gand sa o las dar peste vreo luna sau poate un am o sa incerce sa dea de mine si atunci ce ar trebui sa fac, sa ma port rece sa ii arat ca nu imi pasa?

| cypryan11 explică (pentru DirectDinBerceni92):

Mersi frate meriti funda

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru cypryan11):

Nu conteaza prea mult fundita pentru mine, cel mai mult conteaza ca ajut pe unu ca mine sa nu mai sufere dupa fete laughing.Sa stii si tu ca fetele sunt mai parsive decat par.Respect happy

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru cypryan11):

Tu ce crezi? Ar trebui sa o faci sa fiarba de nervi.Ii dai mesaj si ii spui asa:"Hey buna.Am vrut sa iti spun ca nu mai doresc sa fiu cu tine ca nu stii sa ma apreciezi, am vazut acum cateva zile o fata si comunic cu ea si am inceput s-o plac.Imi pare rau si succes".Si oricat de mistocara ar fi tot o va afecta si sa vezi ce te cautahee hee.Si tu trebuie sa te comporti foarte nepasator. Daca zici ca nu poti fi nepasator atuncea cand iti vine in cap sa o suni sa vezi ce mai face, mai bine te-ai gandi cum ti-a facut si crede-ma ca daca iti reamintesti ca si-a batut joc de tine iti piere orice chef de a o mai cauta. Daca te plictisesti, adunati niste prieteni si du-te la biliard sau unde iti place tie si sa vezi ca iti va fi mult mai bine fara eahappy

| Memecy a răspuns:

Da cu siguranta da ce-i mult e mult
cu femeia asa trebuie procedat "las-o sa te iubeasca " daca iubirea nu-i reciproca eu inteleg ca ea te iubeste mai mult decat tine inseamna ca ea urmareste doar interesul propriu(te inseala cu gesturi si cuvinte goale, poate stii la ce ma refer ca sa te tina de... intelegi ) nu o mai iubi tine minte iubirea si respectul nu se acorda ca Buna ziua!

| Solenza a răspuns:

Sfatul meu este ca daca o fata nu tine la tine asa cum ti tu la ea si isi bate joc de tine, nu ar mai trebuii sa stai cu ea. Daca nu te merita, nu cred ca ti-ar face placere sa suferi din cauza ei. Sunt destule fete in lume si ai de unde sa iti gasesti si vei gasi pe cineva care sa te iubeasca