| Gloriaaaaa a întrebat:

Acum o saptamana am facut sex neprotejat cu prietenul meu inainte de venirea menstruatiei cu o zi, aproximativ 2 si inca nu mi-a venit ciclul. Sa se fi utut intampla ceva de o posibila sarcina sau mi sa dereglat menstruatia cum am facut-o cu o zi inainte? Multumesc mult! Funda.

5 răspunsuri:
| Alexandru_Bucur_1993 a răspuns:

Asteapta si tu o saptamana daca nici atunci nu-ti vine este posibil sa fii insarcinata

| EJxJtK a răspuns:

Asteapta cam o saptamana sidaca tot nu iti vine menstruatia ar trebui sa te duci la un ginecolog mai intai si sa vezi ce iti spune... daca iti zice ca iti mai intarzie din cauza ca ai facut sex cu o zi inainte si ca nu e nimic in neregula, poti sa stai linistita, dar daca nu, iti recomand sa faci un test de sarcina(cel mai bine ar fi sa faci analize de sange pentru. a afla:e mult mai concret)

| mona a răspuns:

Riscu e mic sa fi ramas insarcinata daca ai facut o inainte cu o zi de venirea menstruatiei, probabil iti intarzie o zi doua dar ar trebui sa ti vina

| InesIlinca90 a răspuns:

Daca stie sigur ca nu a ejaculat, nu ai de ce sa iti faci probleme iar daca ai facut sex inainte de venirea menstruatiei, poate fi un motiv de intarziere.Se mai intampla. e dereglarea hormonala. happy

| badgirl22 a răspuns:

Sa-ti zic caz REAL cand a ovulat mama unei prietene? fix cand era pe ciclu. deci nu e imposibil sa ovulezi cu 2-3 zile inainte de menstruatie sau fix in timpul menstruatiei. depinde de la femeie la femeie. la 3 saptamani de la contact fa un test de sarcina daca nu-ti vine intre timp.