Depinde de perioada ciclului menstrual in care te gaseai. Se considera echivalent cu un act sexual neprotejat cu ejaculare in vagin.
Riscuri sunt si cand termina afara si nu o mai baga, deoarece exista un lichid care se lubrifiaza penisul cand este in erectie, si acela contine un nr mic de spermatozoizi, dar suficient incat sa poti ramane
Pai dupa parerea mea e o posibilitate foarte mare sa fi. Nu vreau sa te sperii, doar ca ai nevoie urgent de un test de sarcina ( dupa 10 zile de la contactul neprotejat). Lichidul preejaculator nu te lasa insarcinata, mai ales daca esti in primele zile inainte si dupa ciclu. Doar ca daca a ejaculat inauntru...
Trebuie sa bei 2 litri de urina pe zi timp de o saptamana si n-o sa patesti nimic!
Da esti insarcinata.cat de inconstienta sa fi fetito sa il lasi sa te penetreze dupa ce a ejaculat si fara sa se stearga?
Slabe sanse, dar DA! Felicitari! Daca esti insarcinata si iese baiat, pune-i numele de Andre!
Nu-i frumos sa razi de altii! Si de ce sa ii puna numele Andrei? Stiu eu ca o sa fie fetita si ii va pune Alexandra :X:X:X
Nu, n-o fi frumos, si nu ma asteptam sa primesc funda. Dar cat de inconstient sa fi sa il lasi sa te penetreze fara sa se stearga?!