| Maditzaa16 a întrebat:

Am si eu o intrebare! Azi m-am certat cu prietenul meu pentru ca ma muscat si i-am dat o palma! Dp el a plecat si am vorbit pe mess si mi-a spus ca sa ma gandesc ft bine la c fac inainte s reactionez. Eu am ramas un pic in ceata pentru cu nu stiu c s fac crying un sfat va rog?

Răspuns Câştigător
| ComatoseWine a răspuns:

Sa ii dai o palma unui baiat ca fata il va face sa se supera rau pe tine mai ales cand el te-a muscat pentru ii plac astfel de "jocuri" in relatii sau crede ca tie ti-ar placea(multor fete le place sau dau impresia asta). Daca vrei sa te impaci cu el va intalniti si il rasfeti putin(nu neaparat sex),il saruti mult si fi "dragastoase","iubareata","super-indragostita"chatterbox. Daca nu mai vrei sa fii cu el nu face nimic(daca e interesat de tine va vorbi cu tine si ii vei spune nu, daca nu e interesat de tine e ca si cum ati fi deja despartiti-"maine" e cu alta).eu nu as face atata haz de la o muscatura dar daca nu iti place ii explici si ii zici ca iti pare rau pentru palma si el va fi bosumflat la intalnirea aia, dar dupa aia e iar ca inainte:d.shper sa te-oi fi ajutatlaughing

1 răspuns:
| Roza21 a răspuns:

Eu zic ca tu trebuia sa ii mai dai una