Deci ma agaseaza maxim cei care dau comentarii de asa natura de parca sexul ar fi un lucru rau. Vrei sa te culci cu ala? Ai 17 ani n-ai decat sa faci ce vrei.Cum sa afle? Si daca afla care e problema? N-are voie omu' sa ****? Sunteti culmea. O generatie de oameni incuiati
Bună.
Și până la 20 de ani cu câți te vei mai culca?
La asta te-ai gândit?
Ai cunoscut sexul, ți-ai pierdut busola, nu te mai interesează reputația ta care este dezechilibrată, nu ai experiență din trecut la capitolul bărbați, acesta nu te poate părăsi, îi este frică de tine.
Ce treabă au părinții lui că se întâlnește cu o femeie de 17 ani? Extraordinar.
Lasă sexul, mergi la școală.
V-ați căpiat toate de la 15-16 ani, numai sex aveți în cap!
Pa, pa.
Pai cum sa afle? Nu au cum sa afle doar daca intra peste voi, dar presupun ca incuiati si voi usa. Oricum eu iti zic parerea mea, nu fi naiva! Vrei sa isi bata si el joc de tine? tu te risti acum, ca poate si se culca cu tine si apoi te lasa.si baga o scuza ca e din cauza parintilor. In fine, ai mare grija, si daca o faci fa-o cu cap! Gndeste-te de 100 de ori inainte, uite inainte sa te culci, gandeste-te ce avantaje si dezavantaje ai. Bafta :*:*:*:*:*
Deci,de cat timp sunteti impreuna? oare chiar merita sa incerci cu acest baiat? deci daca iti doresti nu e nici o problema, un plan pus bine la punct si problema este rezolvata!
Invata de aici http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BrQs13dEPH8
Staideci problema e la el?hahae prima oara cand aud asa ceva, pai eu zic sa fi optimista nu afla parintii lui.si daca totusi se intampla pana la urma sunteti impreuna, aveti 17 ani[nu 10-11, cum am mai vazut pe site] deci,have fun!
Daca afla spui ca te`ai dus doar sa studiati la o materie sau sa te ajute la matematica(daca e bun) sau sa te ajute la orice pe care ei pun pret(de obicei e legat de scoala) iar daca ai incredere in el si in cunosti atat de bine incat stii sigur ca nu te`ar insela cred ca este in regula sa o faci...
AlexEjmecheru întreabă: