| Rubby a întrebat:

Am si eu o intrebare care este adresata mai mult baietilorbatting eyelashes Cam ce inaltime va place la o fata? Vi se pare "naspa" o fata care are intre 1, 50 si 1, 60? Care este diferenta de inaltime dintre un baiat si o fata pe care o preferati?
Astept raspunsuri si dau fundawinking

10 răspunsuri:
| Cezar a răspuns:

Eu nu prefer înălţimea la o fată, ci să fie frumoasă.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

3 metri, 150 de kile, cosuri din abundenta, negi, par slinos, o blana ca de maimuta si niste unghii netaiate de 5 ani. Asta da fata love struck

| zxzx a răspuns:

Daca are inaltimile precizate de tine nu prea m-ar atrage, poate doar sa ne intelegem perfect si pe parcurs sa fim impreuna sau sa fie ea perfecta pentru mine in alte capitole (corp, etc).

In general inaltimea este foarte importanta pentru mine, imi plac fetele inalte si slabe.

Am 1, 85 m.

| M1hai a răspuns:

Cam vreo 2, 5 metrii, 150 kilograme, si paroasa rau e numai buna! laughing)))))))))) si sa aiba hemoroizi

| FcRb1923Madalin a răspuns:

O fata ca sa fie sexy trebuie sa fie cat mai inalta si cat mai supla :X
bine nici sa fie de 2m si sa aiba 25 kg laughing
daca are 1, 70 si 60-65 kg e perfecta big grin

| Anon2013 a răspuns:

Draga Rubby, mie unuia nu prea imi pasa de inaltime, doar sa nu fie mai inalta ca mine ( rar gasesc o fata mai inalta ca mine, fara tocuri ). oh go on EU prefer in schimb frumusetea naturala fara machiaje si prosti conteaza foarte mult asta si caracterul fetei respective.

| 93Anna93 a răspuns (pentru Anon2013):

Bat la pariu ca daca ai avea de ales intre o tipa care sa arate ca un top model si una normala, cu o frumusete naturala, ai alege modelul laughing.

| Anon2013 a răspuns (pentru 93Anna93):

De unde esti? Din potriva modele sunt infumurate si fitoaseoh go on deci nu pentru mine CONTEAZA si caracterul.

| 93Anna93 a răspuns (pentru Anon2013):

Daca asa zici tu, nu imi ramane decat sa te cred pe cuvant.