| Davox a întrebat:

Am si eu o intrebare care nu ar fi foarte sugerat sa o postez aici. Dar intai sa va pun intrebarea [ intrebarile ] va voi prezenta o poveste [ va anunt de acum ca daca vreti sa cititi aceasta poveste aveti nevoie de rabdare ]. Povestea mea incepe astfel : prin primavara lui 2010 eram mare "gagicar" [ eram cls a 7-a ]... stateam cu fetele 2 saptamani [ maxim ]... pana cand am dat de o fata : o chema Crina, am inceput o relatie cu ea dar simteam ca e diferita, trecuse 1 luna, trecuse 2 mi-am dat seama k m-am indragostit. DAR stiti cum e : nu stii sa apreciezi ce ai pana nu pierzi. M-am certat cu ea de 2-3 ori intr-o perioada de 1 an de zile [ am stat certati 3 saptamani in total, in rest am fost impreuna ] deci. revenim dupa o relatie de un an la sfarsitul clasei a 8-a [ 2011 ], ma cert cu ea si nu ne-am mai impacat. am incercat sa trec peste dar nu am reusit au trecut 8 luni si 23 zile straight face nu stiu de ce dar tin cont de fiecare zi, ea a trecut mai departe, acum tin sa va zic ca si eu am gresit, totusi eu sunt nedumerit :

9 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Virus a spus exact ceea ce trebuie sa faci. Daca nu vrea, iti recomand sa iti gasesti imediat alta fata deoarece o relatie te va ajuta sa treci mai usor peste fata aceea. Este ceva testat, insa fata de fata cu care vei fi, va trebui sa te comporti ca si cand doar pe ea o iubesti si toate cele, chiar daca in minte iti vine fosta ta prietena. Te va ajuta foarte mult, desi nu zic ca va fi usor.

| doc69 a răspuns:

Uita-te in tine cat a fost orgoliu si cat dragoste...asta ca sa nu mai faci pe viitor tampenii.Treci mai departe

| Lavidaloca a răspuns:

=((

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/......1624_n.jpg

Cred ca ar fi bine sa mai incerci 1data iar daca vezi ca ea nu si nu.incearca sa-ti indrepti atentia spre alte lucruri.Fa si tu ceva nou, mai iesi cu prietenii una alta. daca stai tot timpul sa te gandesti la cat si cum ai gresit nu cred ca rezolvi nimic.Stiu ca in teorie suna foarte usor iar practica este foarte grea dar daca ai vointa poti face/trece peste orice.Mai gandeste-te ca ai doar 16 ani(toata viata inainte si posibilitatea de a mai gasi persoane la fel de speciale ca ea sau chiar mai speciale).
Ce`i al tau e pus deoparte si vine la timpul potrivit! :*

| kamykaze88 a răspuns:

Baiatu' dragostea e doar o reactie chimica, poti sa gandesti asa? O sa treci peste

| Bocanila a răspuns:

Eu iti recomand sa o intrebi daca vrea sa continuati relatia si daca nu o uiti si iti gasesti alta fata

| Davox explică:

Nu va pot spune decat multumesc ca ati raspuns DAR tin sa va spun ca am incercat O DATA sa trec peste dar nu a fost sa fie plus ca "virus" [ btw : joci mt big grin ], nu e usor sa iti gasesti pe "alta", fata aceasta e... speciala nu e asa usor " abracadabra "

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Davox):

Davox, nu ai inteles ceea ce am vrut noi sa spunem. Nu e nevoie de o alta fata speciala ci ai nevoie de o alta relatie "ajutatoare", sa-i spunem asa, relatie care te va ajuta sa treci mai usor de dorul pentru fosta prietena. Asta incercam eu sa spun. Ceea ce am spus este testat si chiar functioneaza. Try itwinking

| Davox explică:

Tin sa va spun ca sunt la liceu si nu am 14-15 ani am chiar 16 rolling on the floor

| oananecula a răspuns:

Sti ce gabati. daca e asa de nesuferita si va certati gandeste-te ai 13 14 ani pentru dumnezeu ce relatie, la facultate atunci daca esti gagicar asa cum ai zis atunci e important acu e fota de gimnaziu ani trec n-ai ce face trebuie sa te obisnuiesti sorry dar asta ebig grin; D. dar asta nu inseamna ca nici ea nu iti simte dorul ca daca nu til simte ar trebui sa te doara unde va. sa zicem inseamna ca ea nu tea iubit u de ce ai iubio ca sa aveti iar o relatie falsa ca daca va fi asa vei ajunge la o contradictie LOL.