Vrea ceva de la tine, ăsta este scopul lui. Este clar, îi place de prietena ta şi ştie că aveţi o relaţie de prietenie deoarece ai menţionat că îţi petreci timpul cu ea.
O salută pe prietena ta, iar pe tine te ignoră. Ţi-a confirmat că nu îi pasă de tine.
Ignoră-l şi bucură-te de viaţă, nu pune la suflet.
Poate ca o place, daca spui ca nu se uita la tine inseamna ca nu mai vrea nimic cu tine
Eu sunt o fire mai dificila si orgolioasa si unele lucruri nu vreau sa le accept si sa le recunosc. la inceput m-am luptat foarte mult cu mine, atunci cand incepea sa imi placa, incercam sa imi neg sentimentele dar se pare ca degeaba. oricum eu tot cred ca e ceva suspect la mijloc. sau poate vreau eu sa cred asta.
Nu ne-am despartit, el s-a despartit de mine pe motivul ca nu ne potrivim, avem caractere diferite si ca ma place doar la modul de amica si vom ramane prieteni. asta numai dupa 1 saptamana in care petreceam max 30 min la scoala, pentru ca doar atunci ne vedeam iar seara vorbeam cateva ore, cate odata nici ore, minute.
Poate in momentu in care a iesit cu tine a remarcat-o si pe prietena ta si acum poate ca doreste sa aiba o relatie cu ea...cine stie.
Nu stiu sigur daca o place sau nu. faza e ca pana acum cand ne intalneam ma saluta, acum nici nu se mai uita la mine. el e un baiat care isi cam bate joc de fete, se joaca cu ele, le da sperante si pe urma pa. aclasi lucru pot sa il zic ca la facut si cu mine. dupa o saptamana mi-a zis ca nu ne potrivim si altele.
Nu stiu de ce. intrebarea asta mi-o pun si eu. stiu doar ca prietena mea vorbeste cu el doar pentru ca am rugat-o eu sa faca asta, pentru ca vreau sa vad pana unde merge si ce vrea sa dovedeasca cu chestia asta. cineva mi-a spus ca face asta doar ca sa-mi faca mie in ciuda, sa imi dovedeasca ca poate cu orice fata. dar ce motiv ar avea el sa faca asta?
"Acum cand trece pe langa mine, nici nu se mai uita la mine si o saluta doar pe ea. nu inteleg ce logica are? Ce vrea? De ce nu ma lasa in pace?"
Ce mama mă-si am mai citit acum?
Buna! Eu cred ca poate vrea sa te faca geloasa ori chiar ii place de prietena ta...
E simplu. E meclean cu gandire cioban si acum daca nu a avut noroc sa sape la tine, sapa la prietena ta, cel putin incearca sa sape.