anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU! Am si eu o intrebare: Ce se intampla daca o fata penticostala se culca cu un baiat (ortodox) inainte de casatorie? Ce consecinte (dpvd religios) exista? Si ce rezolvare ar fi la o astfel posibila problema?
Va multumesc pentru atentie!

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Inseamna ca fac sex liber consimtit. Cea mai simpla rezolvare ar fi ca cei doi sa renunte fiecare la religia sa, sau sa adopte o noua religie alta decat cele doua amintite. Dagostea nu ar trebui sa fie obstructionata sau sa devina chiar imposibila concretizarea, din cauza unor indoctrinari anacronice de natura religioasa.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Nimic. sexul e frumos, spor la treaba! big grin

| Eduard196 a răspuns:

Daca nu e botezata nu e nici o problema. Dar ea nu se respecta destul daca accepta.

| EaSports a răspuns:

Nu se intampla nimic. Dupa cate stiu incheierea casatoriei se va petrece obligatoriu intr-o biserica. Asta nu ineamna ca daca se petrece in biserica ortodoxa atunci fata devine ortodoxa si invers, dar un procentaj mai mare il joaca desigur acest moment. Adica daca partile sunt de religie diferita, atunci ambii vor fi mai mult de partea bisericii unde s-a incheiat casatoria. Eu ma gandesc ca asa este.