NU este deloc normal draguta. Te rog chiar eu frumos sa te duci la un medic ginecolog pentru o consultatie, cu asa ceva nu e de glumit. Poti ajunge la lucruri foarte grave, eventual vorbeste cu mama ta. Daca nu ai intretinut relatii sexuale, este foarte probabil ca ai ceva.
Odata ce nu ti-ai inceput viata sexuala fa-ti griji pentru sanatatea ta.este necesar un consult. sa nu cumva sa ai ceva la ovare sau vreo infectie...netratate pot ajunge mai rau. du-te cu incredere la un ginecolog!
E bine sa mergi la medic si el va sti cel mai bine ce e bine pentru tine. Poate ai racit la ovare.
Salut, sfatul meu e sa mergi la ginecolog si eu am patit aceeasi chestie si se pare ca am chist ovarian, cel mai intelept e sa mergi cat mai repede pentru a rezolva problema la timp si sa nu apara complicatii
Buna daca zici ca nu tia vnit de 2 luni du-te la medic si mie mi sa intamolat sa nu imi vina 1 luna si nu am nimic pur si simplu nu mi-a venit dar daca tie nu ti-a venit de 2 fa-ti un simplu consult ca sa fii sigura ca nu e nimic grav pup. Funda?
beausingurlamasamea întreabă: