Copilas copilas !
Hai sa te lamuresc inteligenta se masoara dupa rezultatele unui test IQ cum ai facut si tu restul cu deciizile si analiza etc etc nu tin de inteligenta tin de personalitatea ta pe care ti-o dezvolti tu, la care din cate am citit nu am cu ce sa te critic doar cu faptul ca nu ar trebui sa iti pierzi increderea!
In al doilea rand nu ar trebui sa asculti sfaturile tuturor pentru ca aici sigur iti v-a spune lumea ca esti inregula atata timp cat ti-ai scris doar calitatile si prin asta vreau sa spun ca nu e bine sa ti cont de sfaturile tuturor Nu trebuie sa te intereseze faptul ca o pers te considera mai prostut te considera? "da'l in masa " sun mai vulgar dar crede-ma ca asa e mai bine!
Alta data daca vei primi sfaturi negative si vei fi criticat vei reactiona exact cum ai facut cu tatal tau si iti vei pierde increderea
Daca vine un "destept " pe TPU sau pe orice site si te judeca si te face sa te simti prost doar pentru ca asa e el o sa te demoralizeze !
Hai ciau !
Si nu-ti mai pierde increderea pentru ca ii una dintre cele mai tari arme in reusita ta!
Orice geniu este neinteles. Dar ca sa intrebi oamenii daca esti sau nu destept, e penibil si prostesc. Concluzie, nu esti asa de inteligent pe cat crezi.
Haide sa-ti spun diferenta dintre destept si inteligent, pentru ca nu sunt una si aceeasi.destept e omul care cunoaste un anumit domeniu si e bazat pe cunostintele lui in ceea ce priveste domeniul respectiv,adica unui medic chirurg daca ii ceri sa iti spuna ceva de constelatii,cu siguranta nu va sti dar daca il intrebi ceva din domeniul lui de activitate iti va raspunde rapid,concret si sigur.un om inteligent este acela care are cunostinte despre toate domeniile,are raspuns rapid si direct pentru orice intrebare in oricare domeniu si apropo de geniu, eu consider geniu pe acel om care face ceva ce altul nu ar putea face in nici o viata de om, ca exemplu cum a fost numit copilul ala :" baiatul calculator"sau ceva de genul asta ca ii dadeai un exercitiu de matematica kilometric si iti dadea raspunsul din cap in 2-3 secunde, ala e geniu.referitor la tine eu as numi-o maturitate in gandire.sunt diverse situatii in viata, ajungem in diferite ipostaze si felul cu care le infruntam ne maturizeaza si ne da o tarie de caracter si de asta e greu sa fii cunoscut exact asa cum esti tu de toata lumeaNumai bine!