| flory13 a întrebat:

am si eu o intrebare. cum imi dau seama ca un baiat ma place? este un baiat in scoala de care imi place, dar el nu stiu daca o sa se uite vreodata la mine pentru ca sunt un pic mai plinuta. el e un baiat de treaba, fara prietena, inteligent, si fara fite. deseori ma priveste pe ascuns, devine galagios cand sunt in preajma lui, imi zambeste, dar niciodata nu intra in vorba cu mine (precizez ca atunci cand ne-am cunoscut prima data, a vrut sa intre in vorba cu mine, dar eu fiind mai timida, am refuzat, si m-am departat de el), doar ii este de ajuns sa ma priveasca si sa ma caute prin multime. Ce credeti? Am vreo sansa la el? mersi :*

Răspuns Câştigător
| HBK a răspuns:

Pune-ti la incercare sansa, nu ai ce pierde. Daca baiatul e cu capul pe umeri si te place cu adevarat, va vorbii cu tine.Numai sa fii si tu mai sociabila, prietenoasa deschisa la subiecte de vorbit si nu numai cu el.Asa vei vedea schimbari pozitive.

4 răspunsuri:
| OneLifeOneLove a răspuns:

Normal ca da.Nu mai fii asa pesimista.Nu e el, va fi altul. Unul care sa te iubesc si sa te aprecieze pentru. ceea ce esti.Incearca sa vorbesti deschis cu el.Iti urez mult succeskiss
funda?kiss

| SteauaROsie a răspuns:

LOL
ai facut o gafa de milioane
daca l ai refuzat prima data
e cam naspa
el se gandeste acum
ca tu nu l placi
si v a incerca sa caute pe altcineva
cred

| flory13 explică:

L-am refuzat prima oara pentru ca nu stiam ce vrea, si cum eram si mai timida stiti voi, e cam dificil.
pentru alle : tin o dieta deja de 8 luni si am slabit destul de mult, adica vreo 18-19 kg. dar totusi mai trebuie un pic.
si cand m-a vazut cum arat nu eu venit sa creada. si se uita mult la mine, mult mai mult ca inainte, dar nici asa nu face nimic, doar se uita si zambeste.

| Alecsandraa97 a răspuns:

Pai normal ca ai sansa. Intra tu cu el in vorba. Si daca totusi ai o problema cu greutatea incarca sa ti o dieta si poate atunci dupa efectele schimbarii te va baga in seama mai mult. Te pup:* papa!