Pune-ti la incercare sansa, nu ai ce pierde. Daca baiatul e cu capul pe umeri si te place cu adevarat, va vorbii cu tine.Numai sa fii si tu mai sociabila, prietenoasa deschisa la subiecte de vorbit si nu numai cu el.Asa vei vedea schimbari pozitive.
Normal ca da.Nu mai fii asa pesimista.Nu e el, va fi altul. Unul care sa te iubesc si sa te aprecieze pentru. ceea ce esti.Incearca sa vorbesti deschis cu el.Iti urez mult succes
funda?
LOL
ai facut o gafa de milioane
daca l ai refuzat prima data
e cam naspa
el se gandeste acum
ca tu nu l placi
si v a incerca sa caute pe altcineva
cred
L-am refuzat prima oara pentru ca nu stiam ce vrea, si cum eram si mai timida stiti voi, e cam dificil.
pentru alle : tin o dieta deja de 8 luni si am slabit destul de mult, adica vreo 18-19 kg. dar totusi mai trebuie un pic.
si cand m-a vazut cum arat nu eu venit sa creada. si se uita mult la mine, mult mai mult ca inainte, dar nici asa nu face nimic, doar se uita si zambeste.
Pai normal ca ai sansa. Intra tu cu el in vorba. Si daca totusi ai o problema cu greutatea incarca sa ti o dieta si poate atunci dupa efectele schimbarii te va baga in seama mai mult. Te pup:* papa!